€ 100,- korting op alle individuele rondreizen in China, Thailand, Vietnam en Indonesië

Vind jij het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en bewonder je graag de mooiste plekken van de wereld, maar is een georganiseerde groepsreis met een groep onbekende mensen niet helemaal jouw ding? Of heb je misschien wel gewoon een druk leven waardoor een groepsreis met een vastgestelde datum niet in jouw agenda past?

Dan bieden de individuele rondreizen van Shoestring voor jou dé uitkomst. Met onze individuele rondreizen bepaal je namelijk zelf waar, wanneer en met wie je reist! En speciaal voor jou hebben wij deze maand een geweldige actie op onze individuele reizen naar de populairste bestemmingen van dit moment: China, Thailand, Vietnam en Indonesië!

Met de op maat gemaakte individuele rondreizen van Shoestring kun je zelf in een paar simpele stappen jouw ideale reis samenstellen waarbij je direct contact hebt met de lokale specialist. Je bepaalt hierbij zelf de datum, lengte en (grotendeels) de invulling van je reis. 

En wil je naar China, Thailand, Vietnam of Indonesië? Dan profiteer je van € 100,- extra kassakorting wanneer je een offerte aanvraagt en deze vóór 1 mei omzet in een boeking!

 

Speciaal voor jou: € 100,- korting

Boek van 1 april t/m 30 april 2019 één van onze individuele reizen naar China, Thailand, Vietnam of Indonesië en profiteer van maar liefst € 100,- korting per persoon.

Waar wacht je nog op?!! Verwen jezelf en boek jouw individuele droomreis op maat!

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van maandag 1 april t/m dinsdag 30 april 2019. De aanvraag en boekingsbevestiging moeten tijdens deze periode worden gemaakt;
  • De korting is alleen geldig op de individuele rondreizen in Indonesië, China, Vietnam en Thailand;
  • De korting is nog niet verwerkt in de gepubliceerde reissom. De korting wordt zichtbaar op de factuur;
  • Gewenste reisperiode is onder voorbehoud van beschikbaarheid;
  • Minimale boekingsbedrag (vóór de korting): € 700,- p.p.;
  • De korting is alleen geldig voor nieuwe boekingen;
  • De korting is niet geldig in combinatie met onze vaste klanten korting;
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties;
  • De korting is niet inwisselbaar voor geld of elk ander alternatief.