KIES EEN REISSOORT
ALLE REIZEN
GroepsreizenGROEPSREIZEN
SinglereizenSINGLEREIZEN
Individuele rondreizenINDIVIDUELE RONDREIZEN
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Cambodja

Wereldwonder Angkor Wat - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 699,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Cambodja

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 7 deelnemers, en gebaseerd op een prijs in US dollars (door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen). Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd). Tijdens feestdagen (zoals Nieuwjaar) kunnen de prijzen verhoogd worden.
€ 52

Phnom Penh – Rode Khmer & ‘Kingdom’ brouwerij

Na het ontbijt word je op gepikt bij het hotel. De voormiddag is ingeruimd voor de macabere geschiedenis van Cambodja, ten tijde van Pol Pot en de Rode Khmer. Je bezoekt Choeng Ek, de locatie van de beruchte ‘Killing Fields’. Ook de Tuol Sleng gevangenis (S-21) staat op het programma.
De lunch vind plaats in het ‘Friends Restaurant’. Kansarme straatkinderen kunnen hier werkervaring opdoen, en krijgen zodoende een kans op een betere toekomst. De inkomsten gaan direct naar activiteiten van hun trainingscentrum.
Na de lunch bezoek je de ‘Kingdom’ brouwerij, gelegen op 5 km vanaf het hart van de hoofdstad. Hier krijg je een rondleiding, waarbij je de machines ziet die benodigd zijn voor de productie en te horen krijgt hoe het proces in zijn werk gaat (niet erg eenvoudig in een ontwikkelingsland als Cambodja). Na de tour ga je naar de bar/lounge met zicht op de Tonle Sap-rivier. Hier kun je enkele biertjes proberen. Als presentje ontvang je een ‘krama’, de traditionele Cambodjaanse sjaal. Na de tour word je terug naar je hotel gebracht.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
16:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegelden, lunch, transfers, 2x bier, krama
Niet inbegrepen: overige drankjes, fooi

NB: Deze excursie is alleen mogelijk op woensdag en vrijdag.i.v.m. openingstijd van de brouwerij.
€ 65

Phnom Penh – Stadsbezichtiging

Na het ontbijt word je op gepikt bij het hotel voor een ‘sightseeing’ van de Cambodjaanse hoofdstad. Je excursie begint met een bezoek aan het Koninklijk Paleis, gebouwd in 1866 onder koning Norodom. De Zilveren Pagode op het complexterrein, is genoemd naar de vloer die bedekt is met circa 5000 zilveren tegels.
De volgende halte is het Nationaal Museum, waar een flink aantal artefacten uit de Angkor-periode staan uitgestald. De lunch vind plaats in het ‘Friends Restaurant’. Kansarme straatkinderen krijgen hier de kans ervaring op te doen, en zodoende een kans op een betere toekomst. De inkomsten gaan direct naar activiteiten van hun trainingscentrum.
De namiddag is ingeruimd voor de macabere geschiedenis van Cambodja, ten tijde van Pol Pot en de Rode Khmer. Je bezoekt Choeng Ek, de locatie van de beruchte ‘Killing Fields’. Ook de Tuol Sleng gevangenis staat op het programma. Vervolgens word je terug naar je hotel gebracht.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
16:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegelden, lunch, transfers per airconditioned minibus
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 61

Siem Reap – Erfgoed van Angkor

's Morgens word je opgehaald en per minibus naar de tempels van Angkor gebracht. Op het programma staan o.a. de Zuidelijke Poort van Angkor Thom en de tempels van Bayon, Baphoun, Phimean Akas, The Royal Enclosure, het Terras van de Olifanten en de Leprakoning. De lunch gebruik je in een lokaal restaurant nabij de befaamde Angkor Wat.
Na de lunch vervolg je je ontdekkingreis door de overgroeide tempels en bezoek je de beroemde Angkor Wat. Tegen het eind van de dag kun je vanaf Bakheng Hill genieten van een prachtige zonsondergang. Vervolgens word je teruggebracht naar je hotel.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
18:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegeld, lunch, transfers
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 56

Siem Reap – Fietsen door het land van Angkor

Je wordt al vroeg opgehaald van het hotel per tuktuk en rijdt naar het startpunt voor een leuke fietstocht. Deze fietsrit gaat over een afstand van circa 30 km en voert over hoofdzakelijk vlakke en smalle weggetjes. Denk aan zonnebrandmiddel, zonnebril, je camera en comfortabele kleding.
De rit over een weg langs de rivier voert naar het belangrijkste tempelgebied van Angkor. Je brengt een bezoek aan Angkor Wat en volgt de ‘rondweg’. Bij Angkor Thom verlaat je de weg en rijdt verder over rustige, landelijke paden langs majestueuze bouwwerken. Je bezoekt de Bayon, befaamd om zijn serene stenen gezichten, en het Olifantenterras.
Na de lunch in ‘Viroth’s restaurant’ fiets je verder naar Tha Prom. Gigantische woudreuzen in deze tempel omklemmen de rotsblokken, tempelmuren en -daken en meterslange dikke boomwortels kronkelen er zich door de ruïnes. Over smalle paden fiets je terug naar de stad. Hier kom je in de namiddag weer terug.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
07:15 uur: Vertrek vanaf het hotel
16:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, fietshuur, entreegeld, lunch, transfer per tuktuk
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 29

Siem Reap – Zonsondergang op het Tonle Sap-meer

Je wordt per auto/busje opgepikt bij je hotel in Siem Reap en naar het Tonle Sap-meer gebracht. Onderweg stoppen we in een dorpje, waar je een ritje per ossenkar maakt. Al hobbelend zie je de lokale bevolking bezig met hun dagelijkse beslommeringen. Je bezoekt Chong Kneas, het befaamde ‘drijvende dorp’ aan het Tonle Sap-meer, waar het leven van de bevolking al eeuwenlang doorkabbelt. Veel bewoners leven van de visvangst in het zoetwatermeer, er leven circa 300 (!) vissoorten. Ook zijn er veel watervogels op het water en in de ‘wetlands’ om het Grote Meer. Je maakt rond zonsondergang een boottochtje op het water en wordt vervolgens teruggebracht naar je hotel in Siem Reap.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
14:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
17:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegeld, transfer, boottocht
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden