Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis China in twee weken

Ontdekkingstocht door het land van Mao - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis China in twee weken

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 27

Beijing - Acrobatenshow (inclusief kaartjes en transfers)

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.
€ 34

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus, exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen).
€ 28

Beijing - Hutongexcursie per fiets, lunch & bezoek Bell Tower (1/2 dag)

Het woord ‘hutong’ komt van ‘hottog’, dat zoiets betekent als ‘bron’. Dorpelingen groeven destijds een bron en vestigden zich er omheen Tegenwoordig bestaat een hutong uit een aantal complexen van huizen om een hofje, waar met name oude stedelingen leven. Deze trip neemt je mee naar het oude Beijing ten noordwesten van de Verboden Stad. Je maakt een fietstocht (circa 3 uur) waarbij je veel oude huizen, steegjes, een hofje en een lokale markt ziet. Je ervaart het leven van de bewoners, neemt deel aan een lokale lunch en sluit de halve dag excursie af met een bezoek aan de Bell Tower.
Inclusief: fietshuur (3 uur), lunch, lokale gids in de hutong en entreegeld voor de Bell Tower.
€ 28

Beijing - Kung Fu show (inclusief transfers en entree)

Tijdens deze spectaculaire show in het 'Red Theatre'(circa 1½ uur) laten ze je de weg zien die een jonge monnik aflegt tot het moment dat hij zich een waardig Kung Fu meester mag noemen.
€ 23

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.
€ 65

Beijing naar Pingyao - Optionele hogesnelheidstrein

Je kunt ervoor kiezen om het traject tussen Beijing en Pingyao in circa 4 uur af te leggen per hogesnelheidstrein (in plaats van de nachttrein). Wij zorgen voor een ticket op de hogesnelheidstrein, het transfer van het hotel in Beijing naar de treinstation van Beijing en het transfer van de het treinstation in Pingyao naar het hotel in Pingyao. Je verblijft 1 nacht langer in Pingyao.

Als je dit wilt, geef dat dan door bij de boeking van je reis. Genoemd bedrag is op basis van 2 personen, die samen een kamer delen. Kies je voor een eenpersoonskamer voor de extra nacht in Pingyaoo, geef dat dan aan op je boekingsformulier in het vakje ‘opmerkingen’. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 45.
€ 21

Pingyao - Excursie Wang Jia Dayuan & Shuanglin Tempel (alleen transfers)

Met de bus gaan we eerst op pad naar het oude adellijke huis van de familie Wang. Het complex heeft een oppervlakte van 250.000 m²! Vervolgens bezoek je de Shuanglin Tempel met zijn meer dan 2000 oude sculpturen, voornamelijk uit de tijd van de Ming dynastie. Entreegelden (circa 106 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.
€ 199

Xi’an naar Guilin - Binnenlandse vlucht inclusief transfer

Je kunt ervoor kiezen om het traject tussen Xi’an en Guilin af te leggen per vliegtuig (in plaats van de trein). Wij zorgen voor de vlucht van Xi’an naar Guilin, het transfer van het hotel in Xi’an naar de luchthaven van Xi’an en het transfer van de luchthaven in Guilin naar het hotel in Yangshuo. Je verblijft 1 nacht langer in Yangshuo.

Als je dit wilt, geef dat dan door bij de boeking van je reis. Genoemd bedrag is op basis van 2 personen, die samen een kamer delen. Kies je voor een eenpersoonskamer voor de extra nacht in Yangshuo, geef dat dan aan op je boekingsformulier in het vakje ‘opmerkingen’. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 45.
€ 24

Xi'an - Excursie Terracottaleger & Grote Gans pagode (alleen transfers)

Je rijdt in ruim een uur naar het befaamde Terracotta leger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6-8 uur tijd in beslag.
€ 18

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 18

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 30

Yangshuo – Bezoek aan theeplantage

Je bezoekt een theeplantage op een berg, die bezaaid is met geurende theestruiken. Na een wandeling met mooie uitzichten is het tijd voor een kop thee in het theehuis. Van hieruit rijd je in een half uurtje naar de top van de heuvel Xianggong, om daar te genieten van een prachtig uitzicht over de Lirivier en de omringende bergen.

Inbegrepen: vervoer en entreegeld
Niet inbegrepen: fooi
€ 34

Yangshuo - Cruise over de Li rivier (inclusief transfers, diner en traditioneel vissen)

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Net voor de duisternis invalt ga je dineren in Xingpin om daarna nogmaals de rivier op te gaan om het traditionele vissen met aalscholvers van dichtbij te bekijken. De excursie duurt in totaal circa 5 uur.
€ 28

Yangshuo - Fietstocht platteland en boottocht karstlandschap

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. De excursie duurt in totaal circa 6 uur. Deze excursie is inclusief fietshuur, bamboevlot kaartjes en entree Maanberg. Exclusief lunch.
€ 34

Yangshuo – Klank-en-licht show

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’.
€ 28

Yangshuo – Kookles

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles bij ‘Pam's Cooking School’. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur. Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen.

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
€ 30

Yangshuo – Rijstterrassen Longsheng (alleen transfers)

Bij Ping'An liggen de beroemde rijstterrassen van Longji (ook wel Longsheng genoemd). De rijstterrassen zijn soms erg steil en strekken zich uit over een hele bergrug. Er is een mooi (soms steil) geplaveid wandelpad uitgezet met twee uitzichtpunten. Ping’An is het gebied van de Yao-minderheid, die bekend is om de prachtige vrouwen met bijzonder lang haar, dat ze om het hoofd draperen met een soort van knot aan de voorkant. Ze dragen zwarte rokken en daarboven een hardroze hesje. Entreegelden (circa 100 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 8 uur tijd in beslag (mede afhankelijk van de verkeersdrukte).
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden