Alternate Text

Groepsreis China in twee weken

Ontdekkingstocht door het land van Mao

BOEK v.a. € 1.699,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 16 DAGEN

Groepsreis China in twee weken

Totale beoordeling:
8,1
36 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 9,1
Prijs/kwaliteit: 7,0
Accommodatie: 6,9
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 14/07/2018
Beoordeling: 9
Henri:
Genoten van de highlights van China met goede begeleider, goede verbindingen met hogesnelheidstreinen, accommodaties van heel eenvoudig tot redelijk luxe.
Vertrekdatum: 14/10/2017
Beoordeling: 7
Sandra:
Deze reis is een echte aanrader, het is een hele mooie reis met goeie hoogte punten van China. Wij hebben het idee dat we het echte China gezien hebben en kennisgemaakt hebben met de bevolking. Hoewel je in 2 weken tijd natuurlijk niet alles kunt zien en ervaren! Het gebruik van de nachttrein is een ervaring op zich en het traject van Beijing naar Pingyao is goed om dat te ervaren, de 12 uur zijn daar lang genoeg voor. Echter het traject van Xi'an naar Yangshou is wel erg lang en wij vinden het zonde van de volledige dag die wij gemist hebben in het zuiden. Onderweg was het uitzicht niet erg boeiend en in de trein is het comfort ver te zoeken. Yangshou is een hele leuke stad in een ontzettend mooie omgeving, wij hadden daar graag meer van mee willen krijgen! Wij adviseren om het vliegtuig te nemen en een dag extra in Yangshou te zijn.
Vertrekdatum: 15/04/2017
Beoordeling: 6
Lodewijk:
Hou rekening met exstra kosten. De bijkomende excursies zijn duur. En er zit geen ontbijt bij de hotels. Suggestie neem wat crackers en jam mee. En instant koffie.
Vertrekdatum: 15/10/2016
Beoordeling: 9
Elisabeth:
China is een gigantisch land met een hele andere cultuur die je moet ervaren. Het chaotische verkeer en het spugen op straat is even wennen, maar je kunt ook kennis maken met de chinezen die eigenlijk heel nieuwsgierig zijn naar andere mensen al spreken ze geen woord Engels. Via deze reis zie je in korte tijd veel hoogtepunten van het land zoals de muur en de verbonden stad in Beijing, het Terracottaleger en de bijzondere natuurschoon van Yanghuo. Het is een reis met veel afwisseling, maar wel de nadruk op steden en cultuur, niet op natuur.
Vertrekdatum: 10/09/2016
Beoordeling: 8
Celiena:
Deze reis was super! Aan te raden voor de mensen die china eens willen zien!
Vertrekdatum: 23/07/2016
Beoordeling: 7
Sanne:
Mooie reis, veel gezien. Geen uitrust reis, vol programma. Zeer divers van wolkenkrabbers tot prachtige natuurlandschappen. Geen ontbijt bij ons aanbod, dit was ik niet gewend van Shoestring, ik vind dat ze dat moeten veranderen. De treinreis met de hardsleeper kan beter met de hoge snelheidstrein gedaan worden scheelt bijna een halve tot een hele dag waar je dan meer tijd voor jezelf hebt. Prachtig reis! Zorg voor goede wandelschoenen! Iets voor op je hoofd en voldoende shirtjes, door hitte elke dag een nieuwe nodig.

Opmerking: Ja, wij vinden het ook een mooie reis :). Of het ontbijt inclusief is, verschilt per reis. Bij in- en exclusief staat dit op onze website vermeld. Steeds meer trajecten kunnen per hogesnelheidstrein worden gedaan. Waar dit meerwaarde heeft en de prijzen niet te idioot zijn, voeren we dit door in onze programma's. Nogmaals bedankt voor je reactie.
Vertrekdatum: 23/07/2016
Beoordeling: 8
Jan:
Een reis door het prachtige China, met veel excursies en bezienswaardigheden. Een lokale reisgids en een mix van cultuur en natuur. Let wel goed op welke excursies in het excursiepakket zitten en welke niet.
Vertrekdatum: 23/04/2016
Beoordeling: 9
Pieter Jan:
Geweldige reis door China, in korte tijd, 16 dagen, enorm veel gezien,gereisd en ervaren. Zeer afwisselend programma, met enorme ambitieuze reisbegeleider, was erop gericht om het ons maximaal naar de zin te maken, wat ook is gelukt.
Vertrekdatum: 12/09/2015
Beoordeling: 10
Catjana:
Ik heb het super goed gehad op reis, dit is de perfecte manier om China te ontdekken want je beziet veel aspecten van het groot land. Ik vind deze reis een echte aanrader!
Vertrekdatum: 12/09/2015
Beoordeling: 10
Ebrahim:
De groepsreis is een leuke interactieve reis met de flexibiliteit van een individuele reis. Gedurende de reis kan je aan aanvullende excursies deelnemen die de reis des te leuker en onverwachter maken. De reis combineert historische, culturele en moderne aspecten van het land in de juiste proportie. De verhalen van de reisbegeleider voegen hier nog een extra dimensie aan toe.
Vertrekdatum: 12/09/2015
Beoordeling: 8
Stijntje Carolien:
Een mooie reis door een prachtig en bijzonder land. Er is veel te zien en te doen, de afstanden die afgelegd worden zijn lang. Het is een actieve vakantie! verwacht niet dat je uitgerust thuis komt..
Vertrekdatum: 12/09/2015
Beoordeling: 8
Aldo:
Het is een geweldige reis die je in korte tijd veel van de hoogte punten in China laat zien. Samen reizen met een lokale reisbegeleider is ook een absolute must. Deze kan je veel meer verstellen over China en in ons geval ook veel beter helpen met het regelen van extra excursies. Houd er wel rekening mee dat China geen schoon land is. Een extra Wc-rol en Antibacterial Hand Gel zijn zeer aan te raden.
Vertrekdatum: 04/09/2015
Beoordeling: 9
Ruud:
Prima reis als je in korte tijd een indruk wilt krijgen van dit enorme land. Een goed begin is het halve werk !
Vertrekdatum: 04/09/2015
Beoordeling: 8
Inge:
Een prachtige trip door China die in ruim twee weken jou de diverse kanten van China anno 2015 laat zien aangevuld met prachtige historische hoogtepunten zoals het Terra Cotta leger de Chinese muur en de Verboden stad. Met als toetje het betoverende Karstgebergte en de bruisende stad Hong Kong.
Vertrekdatum: 25/07/2015
Beoordeling: 7
Paulina:
Mooie reis, veel gezien in een korte tijd. In de zomer met de hitte wel pittig. Lokale begeleiding was uitstekend. De treinreis met hardsleeper vonden wij persoonlijk erg zwaar, hoewel sommige daar geen probleem mee hadden gehad. We hebben de tweede nacht omgeboekt naar een vlucht. Vooral Pingyao was een leuke stop en Yangshou as helemaal fantastisch. Persoonlijk vonden wij Hong Kong wat minder.
Vertrekdatum: 25/07/2015
Beoordeling: 7
Eline:
Een super mooie reis om te maken. Gedurende 16 dagen zie je veel van China, de mooie hoogtepunten en krijg je een goede indruk van het land en de bevolking. Afwisseling tussen drukke steden en de rust van de natuur is voldoende aanwezig. Hou rekening met de lokale gewoonten van het land o.a. de niet al te schone wc's, nachttreinen etc. De hotels zijn prima, schoon en netjes. Voor de nachttrein van 26 uur heeft een deel van onze groep een binnenlandse vlucht geboekt. Ik was hier persoonlijk erg blij mee, 26 uur vind ik echt veel te lang en ik zag hier dan ook enorm tegenop. Onze goede gids heeft dit voor ons kunnen regelen! Kortom, de reis is zeker de moeite waard!
Vertrekdatum: 25/07/2015
Beoordeling: 7
Thomas:

-

Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 7
Annemarie:
Deze tweeweekse reis door heel China is een intensieve reis. Je ziet veel bijzonders zoals de Muur in noord China en het karstgebergte in zuidelijk China, maar bent door de grote afstanden veel onderweg. Daarnaast is het een "kale" reis: je betaalt enkel voor het vervoer en je hotel, al het andere (eten en excursies) komt daar nog bovenop. Houd dat in je achterhoofd tijdens het boeken. Waarom dit toch een topreis was: de groep! Deze singlereis trekt hele gezellige, ondernemende mensen aan en daar maak je veel lol mee.
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 9
Simone:
Het is een geweldige rondreis! In ruim twee weken zie je veel van het land, omgeving en cultuur! Afwisselingsrijke reis: stad, natuur, activiteit en ontspanning!
Vertrekdatum: 25/04/2015
Beoordeling: 9
Johan:
Als je in slechts twee weken de highlights van China wilt meemaken en het niet vervelemd vindt om lange afstanden te reizen, dan is dit een geweldige reis voor je. Als je wordt aangeboden een binnenla dse vlucht te nemen naar Yangshuo, dan raden we dit af. De nachttrein duurt wat langer, maar je hebt dan even rust en het kan heel gezellig zijn. Ook is het niet nodig om langer in Yangshuo te zijn, in drie dagen kun je alle bezienswaardigheden makkelijk doen. Neem een taalgidsje met Chinese tekens mee, want er wordt nauwelijks Engels gesproken en het uitspreken van Chinese teksten is nauwelijks te doen!
Vertrekdatum: 25/04/2015
Beoordeling: 8
Sabine:
Via Shoestring boeiende 16 daagse reis door China gemaakt.Goed verzorgd, goede prijs- kwal verhouding. Hotels schoon/ netjes, met airco. kwam ook Nl mensen tegen die bijna dezelfde reis deden via Koning Aap, maar meer betaalden...Een leuk concept dat je met de groep excursies samen kunt doen met een lokale begeleider, maar ook kunt kiezen om dagen geheel zelf in te vullen.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.