Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis China 'on a Shoestring'

Alles wat beweegt kun je eten met stokjes - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 099,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 22 DAGEN

Groepsreis China 'on a Shoestring'

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 27

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.
€ 34

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus; exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch.
€ 28

Beijing - Hutongexcursie per fiets, lunch & bezoek Bell Tower (1/2 dag)

Het woord ‘hutong’ komt van ‘hottog’, dat zoiets betekent als ‘bron’. Dorpelingen groeven destijds een bron en vestigden zich er omheen Tegenwoordig bestaat een hutong uit een aantal complexen van huizen om een hofje, waar met name oude stedelingen leven. Deze trip neemt je mee naar het oude Beijing ten noordwesten van de Verboden Stad. Je maakt een fietstocht (circa 3 uur) waarbij je veel oude huizen, steegjes, een hofje en een lokale markt ziet. Je ervaart het leven van de bewoners, neemt deel aan een lokale lunch en sluit de halve dag excursie af met een bezoek aan de Bell Tower. Inclusief: fietshuur, lunch, lokale gids in de hutong en entreegeld voor de Bell Tower.
€ 28

Beijing - Kung Fu show (inclusief transfers en entree)

Tijdens deze spectaculaire show in het 'Red Theatre' van circa 1½ uur laten ze je de weg zien die een jonge monnik aflegt tot het moment dat hij zich een waardig Kung Fu meester mag noemen.
€ 23

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

Dichtbij ons hotel in het oude, sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.
€ 21

Chengdu – Bezoek Panda Onderzoekcentrum (alleen transfer)

Tijdens deze excursie van circa vier uur bezoek je het Panda Centrum iets buiten Chengdu. De uitgebreide tentoonstelling in het park geeft je een goed beeld van de voortplanting van deze zeldzame dieren. Uiteraard zie je ook de reuzenpanda's Het entreegeld (circa 58 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.
€ 34

Chengdu - Excursie Leshan (alleen transfers)

Met de bus reis je naar de grootste zittende Boeddha in de wereld. Deze in de rotsen uitgehouwen Boeddha waakt volgens een oude volksspreuk over de rivier, opdat deze niet buiten haar oevers treedt. Alleen de grote teen van dit beeld is al groot genoeg om er met de groep op te picknicken.
Het entreegeld is niet inbegrepen, je betaalt dit per plekke (circa 90 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen). Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 6 personen (de excursie kan ook bij een kleinere groepsgrootte worden uitgevoerd, in dat geval wordt de prijs per persoon hoger). Totale duur van de excursie is circa 7 uur.
€ 21

Dali – Bai dorp Xizhou

Xizhou is een oud stadje zo’n 18 km ten noorden van Dali. Het is een typisch Bai dorp met goed onderhouden, traditionele Bai huizen. De kleurrijke markt van Xizhou biedt een overvloed aan producten. Er is een groente- en fruitgedeelte en een deel waar vlees verhandeld wordt. In de smalle hoofdstraat stikt het van de lokale winkeltjes waar de bevolking haar benodigdheden koopt. Er worden ook veel hapjes verkocht en de tandarts behandelt zijn cliënten gewoon buiten op straat.

Inbegrepen: privé vervoer
Niet inbegrepen: fooi voor de chauffeur
€ 37

Dali – Boottrip op het Erhaimeer

Je maakt een ontspannen boottocht over het grote Erhaimeer (250 km²). Onderweg bezoek je het Tianjingge paviljoen en het eiland Jinsuodao. Tianjingge ligt op het Luaquan schiereiland en was vroeger een belangrijk oord voor boeddhisten. Tegenwoordig is het een populaire plek vanwege het uitzicht over het meer. Jinsuodao heeft haar naam te danken aan de shuttle-vorm. De vroegere bewoners leefden van de visserij.

Inbegrepen: vervoer, boottocht en Erhai protection fee
Niet inbegrepen: fooi
€ 28

Dali – Fietsexcursie naar Erhai

‘s Ochtends vertrek je per fiets uit Dali. Je volgt de Huanhai Xi weg met een schitterend uitzicht. Aan weerszijden zijn de dorpen Erhai en Cangshan te vinden. Langs de route vind je een paar door Bai bewoonde kleine dorpjes. De excursie neemt ongeveer een halve dag in beslag.

Inbegrepen: fiets en lokale gids
Niet inbegrepen: fooi
€ 21

Lijiang - Concert Naxi traditionele muziek (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

De mensen achter dit orkest hebben ervoor gezorgd dat het geheel eigen geluid van de Naxi niet verloren is gegaan tijdens de culturele revolutie. Tussen de muziek door wordt tevens uitleg gegeven over de specifieke Naxi-cultuur. Het concert duurt ongeveer 1½ uur. Transfer niet inbegrepen.
€ 27

Lijiang – Fietstocht naar Baisha

Je ontmoet je gids bij het hotel en wandelt naar het ‘Red Sun-plein’ waar je de huurfiets oppikt. In ongeveer 1½ uur rijd je via het dorp Shuhe naar het Bai-dorpje Baisha. Je kunt het dorp bekijken en eventueel een bezoekje brengen aan de ‘befaamde’ Dr. Ho. Dan fiets je via de Black Dragon pool terug naar Lijiang.
€ 24

Xi'an - Excursie Terracottaleger en Grote Gans pagode (alleen transfers)

Je rijdt in ruim een uur naar het befaamde Terracotta leger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.
€ 18

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 18

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.
€ 30

Yangshuo – Bezoek aan theeplantage

Je bezoekt een theeplantage op een berg, die bezaaid is met geurende theestruiken. Na een wandeling met mooie uitzichten is het tijd voor een kop thee in het theehuis. Van hieruit rijd je in een half uurtje naar de top van de heuvel Hebao, om daar te genieten van een prachtig uitzicht over de Lirivier en de omringende bergen.

Inbegrepen: vervoer en entreegeld
Niet inbegrepen: fooi
€ 34

Yangshuo - Cruise over de Li rivier (inclusief transfers, diner en traditioneel vissen)

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Net voor de duisternis invalt ga je dineren in Xingpin om daarna nogmaals de rivier op te gaan om het traditionele vissen met aalscholvers van dichtbij te bekijken. De excursie duurt in totaal circa 5 uur.
€ 28

Yangshuo - Fietstocht platteland en vaartocht karstlandschap

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. De excursie duurt in totaal circa 6 uur. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes. Exclusief entree Maanberg en lunch.
€ 34

Yangshuo – Klank-en-licht show

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’.
€ 28

Yangshuo – Kookles

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles bij ‘Pam's Cooking School’. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen.

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden