Menu
Alternate Text

Groepsreis Noord-Ethiopië

Mysterieuze kerken en ruige bergen

BOEK v.a. € 1.524,-
GROEPSGROOTTE: 3-20 | 13 DAGEN

Vergelijk ons aanbod naar Ethiopië met de reizen van onze collega's!

Regelmatig krijgen wij de vraag van een reiziger waarom hij/zij eigenlijk met Shoestring naar Ethiopië zou moeten reizen. Er zijn toch zoveel andere aanbieders. Waarin verschilt Shoestring nu van bijvoorbeeld Sawadee, Koning Aap, FOX, Djoser of Joker?

Ja, zelf weten we dit wel maar hoe moet je dit nu uitleggen? We reizen zelf veel en kennen daarom de gebieden die we met veel passie verkopen. We geloven in onze lokale reisbegeleiders die zo een bestaan kunnen opbouwen en die hun land veel beter kennen dan een Nederlandse/Belgische begeleider ooit zal kunnen. Reizigers waarderen dit gezien de hoge klantwaardering die zij aan onze reizen en reisbegeleiders geven (gemiddeld ruim boven een 8). En we weten – en dat is in deze tijden extra belangrijk – dat we onze reizen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Maar dat zijn allemaal mooie woorden. Misschien is wel de beste manier dat je onze reizen direct vergelijkt met het aanbod van onze collega’s. Bekijk daarom zelf hun aanbod, vergelijk dit met onze reizen en maak je eigen keuze!

Vergelijkbare reizen:

Waarom kiezen voor ons?

  • Lokale Engelssprekende Ethiopische reisbegeleider kent eigen land door en door
  • Alle hoogtepunten van Noord-Ethiopië
  • Eigen bus tijdens de reis
  • Zeer afwisselende ‘overland’ reis voor optimale beleving
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!