Alternate Text

Groepsreis Zuid-India 'on a Shoestring'

Een kruidige sensatie

BOEK v.a. € 1.299,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 16 DAGEN

Groepsreis Zuid-India 'on a Shoestring'

Totale beoordeling:
8,5
49 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 9,9
Prijs/kwaliteit: 8,7
Accommodatie: 7,2
Transport: 8,7
Vertrekdatum: 20/07/2018
Beoordeling: 9
albert:
Zuid India is zeer goed bevallen. In vergelijking met Noord India is het veel groener en de mensen zijn wat relaxter en spreken meer engels. Zeker een aanrader!!
Vertrekdatum: 27/04/2018
Beoordeling: 7
Wilbert:
Een leuke reis die een goede indruk geeft van datgene wat het zuiden van india bijzonder maakt
Vertrekdatum: 27/04/2018
Beoordeling: 9
Ben:
Een hele mooie reis met een fantastische begeleider, Biju Kumar. Hij leerde ons veel over de bevolking, gewoontes en rituelen. De reis is een mooie combi van natuur en cultuur, daardoor erg afwisselend.
Vertrekdatum: 16/02/2018
Beoordeling: 9
Erik:
Mijn kennismaking met India was een geweldige ervaring! Ik stapte in een compleet andere wereld, de mensen, de cultuur, het eten, het klimaat ,de invloed van religie of het dagelijks leven... een fijne groep reisgenoten... de vriendelijke en deskundige reisbegeleider.. zorgde samen voor een onvergetelijke reis!
Vertrekdatum: 16/02/2018
Beoordeling: 7
Chris:
Prachtige reis waarin al je zintuigen de kost krijgen! Zoveel mooie dingen gezien, nieuwe smaken geproefd, leuke mensen ontmoet, op blote voeten door tempels gestruind, met je handen gegeten, gewandeld, gefietst (klein stukje) .. Ik kwam vermoeid maar opgeladen weer thuis. Enige tip voor de nieuwe reizigers; stel je (vooral de eerste dagen) in op veel reistijd. Echt meer dan de website aangeeft (en niet alleen door lokale omstandigheden). De 2e week is wat meer gebalanceerd. Ik hoorde van andere reizigers dat Zuid-India India-light wordt genoemd. India-light beviel me uitstekend! (Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar het Noorden.)
Vertrekdatum: 16/02/2018
Beoordeling: 10
Patrick:
Een mooie reis met een goede afwisseling van steden, dorpen, cultuur en natuur. Naast alle kleuren en het heerlijke eten doet de heerlijke warmte wonderen. De lokale reisleider Biju maakte de beleving helemaal af.
Vertrekdatum: 16/02/2018
Beoordeling: 9
peter:
.
Vertrekdatum: 23/12/2017
Beoordeling: 9
Jolanda:
Een reis om niet snel te vergeten! Een indrukwekkend kleurrijk land. Drukke steden waar veel te beleven valt, daarnaast mooie natuur met veel verschillende dieren. Onze lokale gids wist ons met prachtige verhalen mee te nemen in de wereld van bijzondere gebruiken en tradities.
Vertrekdatum: 10/11/2017
Beoordeling: 9
jacqueline:
Na naar Noord India te zijn geweest en keer naar Goa, wilde ik graag meer van Zuid India zien. De door Shoestring aangeboden reis voldeed aan de verwachtingen. een prachtige route door een groen gedeelte van India. Minder spectaculair wellicht dan de highlights die het noorden biedt, maar wel het echte India. Weinig toerisme nog. De accommodaties waren prima, soms eenvoudig, soms meer luxe. Een aanrader.
Vertrekdatum: 10/11/2017
Beoordeling: 10
Svetlana:
Mooi, kleurrijk land met vriendelijke mensen. Afwisselend, en prachtig landschap. Eten is voortreffelijk. Een goed reisgezelschap en fantastische reisbegeleider Biju. Het was een bijzondere ervaring. Het reisprogramma is goed samengesteld en bestaat uit de hoogtepunten van de regio afgewisseld met prachtig natuur.
Vertrekdatum: 17/02/2017
Beoordeling: 8
John:
De reis naar Zuid-India vond ik minder 'spannend' dan mijn reis naar Rajasthan in 2014. In Zuid-India geen kuddes koeien in straten en stegen en kleurrijke mensen met tulbanden (Sikhs) kom je er praktisch niet tegen. Geen bedoeïenen met kamelen. Een heel andere wereld. Wel is Zuid- India groener en heuvelachtiger. De vissers van Kochi, leuk om te zien. De tempels en paleizen even indrukwekkend als in het noorden. Het eten super. Veel non vegetarisch eten in de verschillende restaurants. Al met al een mooie reis naar Zuid-India.
Vertrekdatum: 17/02/2017
Beoordeling: 8
Yvonne:
Na een geweldige ervaring met Shoestring in Noord-India en Rajasthan , nu ook weer een prachtreis gemaakt door Zuid-India. We kunnen het iedereen aanraden die dit prachtige land wil bezoeken.
Vertrekdatum: 17/02/2017
Beoordeling: 9
Carla:
Zoals al geschreven. Het bedrag voor fooien is toch aan de lage kant. Zelfs voor India
Vertrekdatum: 11/11/2016
Beoordeling: 9
Ronald:
Mooie combinatie van natuur en cultuur. Op het tweede stuk zie je prachtige tempels. Af en toe zit er een lange reisdag tussen, maar met voldoende stops.
Vertrekdatum: 11/11/2016
Beoordeling: 8
Ali Maria:
Indien je al in het noorden van India bent geweest: dit is compleet anders! Veel minder westerse toeristen, veel toeristen uit het noorden van India, veel groene natuur. Een reis waarin je veel ziet en ook tijd hebt voor jezelf. Echt een aanrader om het andere India te ontdekken.
Vertrekdatum: 21/10/2016
Beoordeling: 10
Stefanie:
TOP REIS! Geweldige ervaring, zeer veel bijgeleerd over India en haar culturen/tradities/mensen/geschiedenis/... Prachtig land en zeer kleurrijke straatbeeld. Zeer vriendelijke mensen, je voelt niet alleen de warmte van de zon maar ook van de bevolking. Definitely INCREDIBLE INDIA!
Vertrekdatum: 21/10/2016
Beoordeling: 9
Frank:
Een leuke reis om Zuid-India te ontdekken. In twee weken bezoek je veel plekken met tropische natuur en lokale cultuur. Je maakt de chaotische steden mee zoals Madurai en Mysore en je komt tot rust bij de backwaters van allepey en Periyar national park. Een mooie en indrukwekkende reiservaring!
Vertrekdatum: 23/09/2016
Beoordeling: 10
Frank:
Indien je al in het noorden van India bent geweest: dit is compleet anders! Veel groene natuur, minder drukte en chaos dan in de grote steden van Dehli, Agra, etc. Ook een stuk schoner en kalmer. Het gejaagde van het noorden heb je hier niet. Echte een reis waarin je veel verschillende dingen ziet en ervaart zonder een overvol programma te hebben. Naast de mooie natuur in Kerala, hebben we in Tamil Nadu ook mooie (en grote) Hindu tempels gezien met bizarre en interessante processies. Je waant je dan echt in een andere wereld. Dat is precies wat ik wilde toen ik naar Zuid-India ging!
Vertrekdatum: 23/09/2016
Beoordeling: 9
Tina:
Dit deel van India is echt de moeite waard , een mooie mix van natuur en cultuur .
Vertrekdatum: 23/09/2016
Beoordeling: 9
Raja:
Ik kom oorspronkelijk uit India, mijn roots uit Bengal in het oosten, geboren in Pune in het westen en opgegroeid in Delhi in het noorden. Zuid India heb ik dus niet zoveel gezien en toen ik deze aanbieding zag, heb ik spontaan geboekt. Normaalgesproken ga ik alleen op pad met een backpack. Wij zijn naar de regios Karnataka, Kerala en Tamil Nadu geweest, in een korte duur van 15 dagen. Zelf vond ik Kerala de mooiste, groen, schoon en erg leuke mensen. Deze reis was zeer aangenaam, de hotels meer lux dan als ik zelf zou backpacken en de gids was super! Een goed prijskwaliteit verhouding deze aanbiedingsreis.
Vertrekdatum: 13/11/2015
Beoordeling: 9
peter:
Prijs/kwaliteit een topper. Aanvaardbare hotels, top begeleiding . Prachtig reisroute waar de plaatselijke gids inspraak over heeft. Plaatselijke keuken overmatig uitgetest met ups en downs maar meer ups dan downs.......hoe ze met zo weinig geld zo lekker kunnen koken. Pas je aan de plaatselijke culturen en dan maak je een prachtige reis mee. Geen al in reis maar een eerlijke reis
Vertrekdatum: 13/11/2015
Beoordeling: 9
Linda:
Dit is een erg interessante reis langs vele mooie plaatsen in Zuid-India, met indrukwekkende tempels en prachtige natuur. We hadden ook een heel goede reisbegeleider. Ik heb met volle teugen genoten van deze reis.
Vertrekdatum: 13/11/2015
Beoordeling: 8
Luc:
Hoewel minder gekend is een rondreis naar Zuid-India een aanrader voor iedereen! Shoestring heeft een ideaal evenwicht tussen bezoeken en eigen vrije tijd. Mede door de goede zorgen van onze reisleider werd dit een onvergetelijke rondreis. Luc
Vertrekdatum: 24/07/2015
Beoordeling: 7
Remie:
Mooie reis. Lange reis afstanden. Hotels mogen beter. Hotels met zwembad zou geen kwaad kunnen.Ontbijt was niet inbegrepen. Wij hadden een top reis leider: Birdjoo. Op sommigen plekken blijf je na aankomst maar1 nacht en dat is vrij vermoeiend. Van mij mag Chennai en of Bangalore er bij i.p.v Mamalapuram.
Vertrekdatum: 03/04/2015
Beoordeling: 8
Hermana:
wat een fantastische reis, ik ben erg onder de indruk geweest
Vertrekdatum: 03/04/2015
Beoordeling: 8
Marjolein:
Een geweldig mooie reis! India is een prachtig land met erg vriendelijke mensen. Deze reis is zeker een aanrader.
Vertrekdatum: 03/04/2015
Beoordeling: 9
Gerraldine:
South india on a shoesting is een fanatastiche reis. Je zal van de ene mooie ervaring in de andere ervaring vallen. Geniet van de natuur, mensen en fantastische steden en dorpen die je gaat bezoeken.

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.