Alternate Text

Groepsreis India Ladakh

In Tibetaanse sferen - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 999,-
GROEPSGROOTTE: 4-24 | 22 DAGEN

Groepsreis India Ladakh

Hieronder vind je een overzicht met de dag-tot-dag beschrijving van deze Groepsreis India Ladakh

Eventuele verlengingen van deze rondreis kun je onderaan het dagprogramma vinden.

Bezienswaardigheden

Er valt genoeg te beleven in deze prachtige regio. Kies hieronder of op het kaartje hiernaast de highlight waar je meer informatie over wilt hebben. Lees de informatie aandachtig door en ga direct naar het reisaanbod.

Zoom op volledig land

Delhi

Delhi

Een bezoek aan de Jama Masjid, de grote moskee is zeker de moeite waard in Delhi! |India

Amritsar

Amritsar

Bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, namelijk de gouden tempel van de Sikhs! |India

Dharamsala

Dharamsala

In Dharamsala heeft de Dalai Lama zijn regeringszetel en het hele plaatsje ademt een Tibetaanse sfeer uit met zijn tempels, kleurrijke gebedsvlaggen en in het rood geklede monniken. |India

Manali

Keylong

Sarchu

Leh

Alchi

Dag tot dag beschrijving

Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Amsterdam – Delhi Vliegtuig
2 Delhi Delhi
3 Trein Delhi – Amritsar Amritsar
4 Bus Amritsar – Dharamsala Dharamsala
5 Dharamsala Dharamsala
6 Bus Dharamsala – Manali Manali
7 Manali Manali
8 Bus Manali – Keylong Keylong
9 Bus Keylong Keylong
10 Bus Jispa – Sarchu Sarchu
11 Bus Sarchu – Leh Leh
12 Leh Leh
13 Leh Leh
14 Leh / Trektocht Leh – Likir – Yangtang Leh / Yangtang
15 Leh / Trektocht Yangtang – Hemis Shukpachu Leh / Hemis Shukpachu
16 Bus Leh – Alchi / Trektocht Hemis Shukpachu – Themisgam – Alchi Alchi
17 Bus Alchi – Leh Leh
18 Leh Leh
19 Leh Leh
20 Vliegtuig Leh – Delhi Delhi
21 Delhi Delhi
22 Vliegtuig Delhi – Amsterdam Aankomst Amsterdam

1
18
5
10
20
29
8
4
14
14
21
1
1
9
0
0
0
2
0
190
306
281
3

Dag 1: Amsterdam – Delhi

Vandaag gaat jouw India Ladakh groepsreis van start. Je vliegt van Amsterdam naar Delhi. Je komt aan het eind van de avond / begin van de ochtend aan op Indira Gandhi Airport (tijdstip afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt).

Dag 2: Delhi

Vrije dag in Delhi. In deze chaotische hoofdstad van India is veel te beleven. De bruisende stad bestaat uit twee delen (Old-Delhi en New-Delhi) en kent een geschiedenis die meer dan 3000 jaar terug gaat. Het oude gedeelte van de stad werd gebouwd toen de Moghuls nog in India heersten en het nieuwe gedeelte werd ontworpen door een Engelse architect, als de ‘Parel in de Kroon’ van het Britse keizerrijk. Je zult het verschil tussen de stadsdelen zelf ervaren wanneer je je inschrijft voor de facultatieve stadsexcursie. In New-Delhi staan overheidsgebouwen en luxe villa’s en in tegenstelling tot Old-Delhi is het er uitgestrekt. In Old-Delhi wandel je door kronkelstraatjes van geurige bazaars naar prachtige tempels of moskeeën. Tijdens de excursie kom je o.a. langs hoogtepunten als het Rode Fort en de Jama Masjid.

Aan het eind van je rondreis door India kom je terug in Delhi en heb je tijd om de rest van de stad te ontdekken.

Dag 3: Delhi – Amritsar

Met de Swarna Shatabdi express trein reis je al vroeg van Delhi naar Amritsar, waar je ook al vroeg in de middag aankomt. Voldoende tijd dus om dé grote bezienswaardigheid van de stad te bezichtigen, namelijk de Hari Mandir: de Gouden Tempel van de Sikhs. De tempel ligt in het Amrit Sarovar (de ‘poel van nectar’) en heeft een gouden koepel in de vorm van een omgekeerde lotusbloem. Na je bezoek aan Delhi is het fijn om hier een tijdje rond te dwalen, het is er namelijk heerlijk rustig. Deze plek is ook populair onder de vriendelijke Sikhs. Aanhangers van deze religieuze groepering zijn te herkennen aan de vijf zgn. 'kakkars', waarvan de ongeschoren baard, het ongeknipte haar en het zwaard om het middel de bekendste zijn. Bezoek in de oude stad ook de Durgianatempel, de Matatempel (veel bezocht door vrouwen met een kinderwens) en de oude moskee.

* Bijzondere duurzame projecten

Shoestring ondersteunt een tiental kleinschalige ontwikkelingsprojecten met een jaarlijkse financiële bijdrage. Deze projecten worden geselecteerd door onze lokale agenten. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld een school, een weeshuis en een natuurbeschermingsproject. Onze lokale agenten zorgen er voor dat onze en jullie bijdrage 100% ten goede komt aan deze projecten. Lees meer

Dag 4: Amritsar – Dharamsala

Je rondreis door India vervolgt zich naar Dharamsala, een slaperig stadje dat in de voetheuvels van de Himalaya ligt. Het is een groene bochtige rit met (naald)bomen, rijstveldjes en ter hoogte van het dorp Yol ook enkele theeplantages. In Dharamsala heeft de Dalai Lama zijn regeringszetel en het hele plaatsje ademt een Tibetaanse sfeer uit met zijn tempels en in het rood geklede monniken. Het is soms mogelijk om op audiëntie bij de Dalai Lama te gaan, als hij niet op reis is tenminste. Interessant zijn de kloosters en de Tibetaanse apotheken die pillen draaien volgens eeuwenoude recepten.

Je slaapt twee nachten in een hotel in het boven Dharamsala gelegen McLeod Ganj, het gedeelte waar de Tibetanen wonen.

Dag 5: Dharamsala

Vrije dag in Dharamsala. In de groene omgeving van Dharamsala valt veel te ontdekken. De bossen en velden tegen de hier snel oprijzende Himalaya vormen een heerlijk wandelgebied. Het is mogelijk om vanaf Dharamsala in een dag verder de bergen in te lopen tot de sneeuwgrens en weer voor de duisternis terug te zijn. In de zomermaanden moet je wel rekening houden met laaghangende wolken, waar zo nu en dan regen uitvalt.

Dag 6: Dharamsala – Manali

Je reist via de mooie Kullu vallei met groene beboste hellingen en tal van watervallen. De vallei langs de Beas-rivier wordt ook wel de Vallei der Goden genoemd, omdat zich er vele legendes hebben afgespeeld. Er is nog veel bos en Kullu staat bekend om haar appels, abrikozen en rozijnen. Na een langzaam stijgende rit arriveer je in Manali, gelegen op een hoogte van 2050 meter.

In de jaren '70 en '80 was Manali 's zomers de scène van westerse hippies die afkwamen op het milde klimaat tijdens de hete Indiase zomers en daarbij volop marihuana konden oogsten in de omgeving. Nog steeds zie je deze planten gewoon aan de wegkanten welig groeien. Vandaag de dag zijn het de rijke Indiase families en pasgehuwden die zich komen vermaken in de bosrijke omgeving en de vele eetgelegenheden.

Dag 7: Manali

Vrije dag in het zomerstation Manali, prachtig gelegen in de groene Kullu vallei. Er zijn enkele leuke bezienswaardigheden in Manali, zoals de houten Dhungri Tempel uit 1553, een gebouw van vier verdiepingen in het bos, en het Gadhan Thekchokling klooster dat gebouwd is door Tibetaanse vluchtelingen in de zestiger jaren. Old Manali is een gebied met oude woningen en boomgaarden. Een schitterend wandelgebied. Vlakbij Manali ligt Vashisht, een lieflijk dorpje op een berghelling met heetwaterbronnen, waar je een openbaar bad in kunt nemen.

Dag 8: Manali – Keylong

Via een spectaculaire bergweg vervolg je je rondreis door India dwars door de Himalaya in de richting van Leh. De weg, die voortdurend in staat van ontbinding lijkt te zijn, is een letterlijk en figuurlijk adembenemende weg. Het eerste deel van de weg gaat stijgend door groene bossen en appelboomgaarden. Via een heleboel haarspeldbochten kom je aan op de eerst pas, de Rohtang pas (3978 m), waar ook veel Indiase dagtoeristen vanuit Manali komen, om zichzelf te laten vereeuwigen, gekleed in gehuurde bontjassen en laarsjes, zittend op een stevige bergpony of op een yak. De rit gaat verder naar Keylong (3080 meter), het enige stadje van betekenis hier.

Dag 9: Keylong

Vrije dag, zodat je beter kunt acclimatiseren aan de hoogte voordat je op je Ladakh rondreis verder reist richting Leh. Keylong heeft daarnaast een mooie omgeving. Je zou bijvoorbeeld een wandeling kunnen maken. Net buiten Keylong liggen in de groene Bhagavallei een aantal dorpjes en kleine kloosters, zoals het pittoresk gesitueerde Shashur klooster uit de 17de eeuw. Geen zin om te wandelen in de bergen, dan kun je ook de lokale markt afstruinen.

Dag 10: Jispa – Sarchu

Je reist verder door de vallei van Lahaul en Spiti. Het gebied wordt steeds minder groen, de bomen verdwijnen en de bevolkingsdichtheid neemt af. Ook nu weer een traject met schitterende panorama's, over onder andere de Baralacha La (4890 m). De naam betekent zoiets als Kruispunt Pas, omdat het een dubbele as is, waar twee valleien aan elkaar gelinkt worden. Je arriveert na een lange rit in het tentenkamp in Sarchu (4250 m), nog steeds in de deelstaat Himachal Pradesh.

* Wist je dat... Shoestring de CO2 uitstoot van al haar reizen standaard compenseert?

Wij zijn de eerste grote reisorganisatie die vanaf 1 januari 2016 de CO2-uitstoot van al onze reizen volledig compenseert. Shoestring maakt jouw vlucht én reis ter plaatse klimaatneutraal! In samenwerking met FairClimateFund steunen wij het Basa Magogo project in Zuid-Afrika. Zo willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een duurzame wereld! Lees meer

Dag 11: Sarchu – Leh

Aan het begin van de rit maak je een flinke stijging over een weg met 21 haarspeldbochten met een fantastische view. Het landschap is weids en leeg, af en toe heb je het idee op de maan te rijden. Je steekt de More Plains over, een vlakte waar soms Khampa nomaden zijn met hun kuddes.

Dan doemt Leh op. Hier heb je drie overnachtingen om de prachtige paleizen en tempels van 'klein Lhasa' en de kloosters en paleizen in de omgeving te bekijken. Tot het begin van deze eeuw was Leh een belangrijke handelsstad waar karvanen uit China hun waar kwamen verhandelen. De brede hoofdstraat herinnert nog aan de dagen dat honderden volgepakte kamelen, yaks en paarden een plaats moesten vinden in de bazaar. Leh is het enige plaatsje in de vallei met een markt en uit de hele vallei drommen de bewoners van Ladakh hier samen om hun in- en verkopen te doen. Vrouwen met hoge hoeden verkopen schapenvachten en turquoise sieraden.

Dag 12: Leh

Vrije dag in Leh. In Leh kun je het  negen verdiepingen hoge Leh Palace onmogelijk missen. Het koninklijk paleis is in dezelfde stijl gebouwd als het Potala Palace in Lhasa. Het bevindt zich in slechte staat, maar heeft een mooie ligging boven de stad. Aan de voet van het paleis staan enkele tempels en gompa's (kloosters), waarvan Soma Gompa de belangrijkste is.

Hoog boven het paleis ligt het uitzichtpunt van Namgyal Gompa en een fort dat over een geitenpaadje bereikbaar is. Een bezoek aan de gompa's in en rond Leh is zeer bijzonder vanwege de boeddhistische beelden en manuscripten, maar misschien nog meer vanwege de intense sfeer die er vaak hangt.

Dag 13: Leh

Vrije dag in Leh. In Leh en omgeving staan nogal wat kloosters, de zogenaamde gompa’s. Je zou er voor kunnen kiezen om één of twee van de vrije dagen in Leh te gaan gebruiken als kloostertour-dag. Een leuke combinatie is dan: Shey Gompa, Tikse Gompa, Hemis Gompa en Matho Gompa (allemaal ten zuidoosten van Leh). De Shey Gompa is het oude zomerpaleis van de koningen van Ladakh. Het gerestaureerde Tikse Gompa, mooi gelegen tegen tegen een heuvel aangeplakt, behoort tot de orde van de Geelmutsen. Overal zijn hier gebouwtjes, tempeltjes, chörtens. Hemis Gompa ligt in een lieflijke vallei met kabbelende beekjes. Ladakhi boeddhisten moeten dit klooster minstens eenmaal in hun leven bezoeken. Het klooster is beroemd om haar festival met maskerdansen dat er wordt gehouden.

Er zijn er veel meer en de kleine gompa's zijn vaak net zo interessant, niet per sé door de kunstschatten, maar door de vriendelijke monniken.

Dag 14: Leh / Trektocht Leh – Likir – Yangtang

Vrije dag in Leh. Mensen die ervoor gekozen hebben (opgeven bij boeking!) de driedaagse optionele trektocht te lopen starten vandaag met hun wandeling door het woeste berglandschap van Ladakh. Deze tocht wordt begeleid door een gecertificeerde berggids. Er gaat een kok mee die zorgt voor de maaltijden en je overnacht in een eenvoudig tentje. Wij zorgen voor (dunne) matrasjes, je dient zelf voor een slaapzak te zorgen. De bagage die je mee wilt nemen op de trektocht wordt vervoerd met de auto. Bagage die niet mee hoeft, kun je achterlaten in het hotel in Leh.

Beschrijving van de optionele trektocht, eerste dag
Vroeg in de ochtend word je naar Likir (3500 m) gebracht, waar een bus klaar staat om je bagage te vervoeren. Over rotsige bergpaadjes volg je de gids door een droog maanlandschap, over bergpassen en houten bruggen naar het tentenkamp van pittoresk Yangtang. Hier overnacht je.

Dag 15: Leh / Trektocht Yangtang – Hemis Shukpachu

Vrije dag in Leh. Mensen die ervoor gekozen hebben de driedaagse optionele trektocht te lopen wandelen vandaag de tweede dag.

Beschrijving van de optionele trektocht, tweede dag
Je loopt in 4 uur naar Hemis Shukpachu. Vanuit Yangtang loop je eerst even naar beneden en steekt de rivier Wuleh Tokpo over. Dan loop je omhoog naar de volgende pas van 3750 m, de Sarmanchan La. Vanaf de pas zie je het dorpje Hemis Shukpachu (3600 m) al liggen. Het rustige dorpje Hemis Shukpachu en haar omgeving zijn erg fotogeniek, en dus leuk om zelf te gaan verkennen. Ook kun je de fikse wandeling maken naar Hemis Shukpachu via het prachtig gelegen klooster van Rizdong; dan zal de tocht zo'n 7-8 uur duren. Het afgelegen Rizdong klooster is van de Gelukpa orde, die bekend staat om haar strenge regels.

Dag 16: Leh – Alchi / Trektocht Hemis Shukpachu – Themisgam – Alchi

In de loop van de dag vertrek je naar Alchi/Likir, waar je overnacht. Mensen die ervoor gekozen hebben de driedaagse optionele trektocht te lopen wandelen vandaag de derde dag.

Beschrijving van de optionele trektocht, derde dag:
Je loopt in zo'n 3 à 4 uur naar Ang. Eerst ga je geleidelijk naar een kleine pas (3710 m) en daarna zigzaggend naar beneden met uitzicht over de vallei met bergen in allerlei pastelkleuren. Verderop zigzag je weer vrij steil omhoog naar de volgende pas van 3750 m, de Lago La ofwel Meptek La. Dan komt het dorpje Ang, dat er meer welvarend uitziet dan de vorige plaatsjes, door de mooie velden en bomen. Na aankomst in Ang reis je per bus in anderhalf uur verder naar Alchi, waar je overnacht. Alchi Gompa is het mooiste en grootste klooster van de vallei met veel schilderingen en houtsnijwerk.

Dag 17: Alchi – Leh

Het is circa twee uur rijden terug naar Leh (70 km), waar je nog drie nachten slaapt in het hotel waar je eerder de resterende bagage hebt achtergelaten.

Dag 18: Leh

Vrije dag in Leh. Tijd om op zoek te gaan naar de prachtige handnijverheid van de Tibetanen. Of misschien wil je een rafttocht in een rubberboot maken over de Indus. Lekker op een dakterras met een drankje en een hapje is natuurlijk ook een optie. Vaak is het mogelijk een culturele voorstelling bij te wonen nabij het Leh Palace.

Of toch liever nog een dagje kloosters bekijken? Het Stok Paleis (Stok Gompa) ligt vanuit Leh 16 km stroomopwaarts aan de overkant van de Indus. Dit paleis huisvest de voormalige Koninklijke familie van Ladakh, maar een deel is opengesteld als museum, dat vooral thangka’s tentoonstelt. Taktok Gompa is het enige klooster van de Nyingmapa sekte in Ladakh, de oudste Tibetaanse kloosterorde. Bij het klooster van Chemrey komen zelden toeristen. De monniken laten je dan ook graag de mooie boeddhistische beeltenissen op de wanden van de gebedsruimte te zien.

* Wat kun jij doen?

Duurzaam reizen is rekening houden met mensen, natuur en cultuur zodat onze reizen ook in de toekomst verantwoord uitgevoerd kunnen worden. Shoestring compenseert al de CO2-uitstoot van je reis maar ook jij kunt ter plaatse het verschil maken. Shoestring geeft je daarom 10 tips voor op reis. Lees meer

Dag 19: Leh

Vrije dag. Je laatste dag in Leh met zijn vriendelijke boeddhistische sfeer, de kloosters, gebedsmolens, Boeddhabeelden, stupa's, gebedsmolens en Ladakhi, die je begroeten met het vrolijke "Julee".

Even buiten Leh ligt op een heuvel de witte Shanti Stupa, gebouwd door een Japanse sekte en in 1983 geopend door de Dalai Lama. Het uitzicht over Leh is erg mooi in het late middaglicht.

Dag 20: Leh – Delhi

In de ochtend maak je al vroeg een korte vlucht van Leh naar Delhi. Aangezien het onbewolkt moet zijn om toestemming te krijgen voor de vlucht, is er een kleine kans dat de vlucht wordt uitgesteld.

De rest van de dag kun je vrij in Delhi besteden. Mocht je aan het begin van de reis nog niet aan alles toegekomen zijn, dan heb je nu een tweede kans. Misschien wil je op zoek gaan naar souvenirs op de vele markten die de stad rijk is. Chandi Chowk is de slagader van de oude stad met veel winkels en een grote markt. Het is een chaotische wirwar van straatjes, waar het krioelt van de mensen, ossen- en paardenwagens, fietsen, riksja’s, auto’s, bussen en verder alles wat beweegt.

Dag 21: Delhi

Vrije dag in Delhi. India is natuurlijk ook het land van Ghandi. Raj Ghat is de crematieplaats van Mahatma Gandhi, de man die India naar de onafhankelijkheid bracht. In het midden van een groot ommuurd terrein met een grasperk à la Wimbledon (de tuin is trouwens een Brits ontwerp) ligt aan het einde van een stenen wandelpad het sobere samadhi of crematiemonument. Witte muurtjes staan als heggen rond het zwart marmeren platform dat constant onder de bloemen ligt. In een lantaarn brandt de eeuwige vlam. Op het memoriaal staat “Hey Ram” gegraveerd, te interpreteren als “Oh, God”. Dit zouden Gandhi’s laatste woorden geweest zijn toen hij doodgeschoten werd. Dagelijks komen hindoes van het hele land de grote leider met de kleine gestalte eer betuigen en het gebeurde betreuren. Deze crematieplaats staat uiteraard ook vaak op het programma van hoog buitenlands bezoek. Zij komen er een bloemenhulde brengen aan de “Vader van de Natie”.

Dag 22: Delhi – Amsterdam

's Ochtends heel vroeg vlieg je via een Europese tussenstop terug naar Schiphol en komt er helaas een einde aan je India groepsreis.

NB: De genoemde reisduur per dag is uiteraard bij benadering.

NB: Op de luchthavens in India moet je je vluchtschema op papier kunnen aantonen. Zorg ervoor dat je deze uitgeprint bij de hand hebt wanneer je de luchthaven gaat betreden.

NB: Op binnenlandse vluchten in India mag maximaal 15kg bagage worden meegenomen. Voor extra gewicht zal per kg moeten worden bijbetaald.

FESTIVALREIZEN LADAKH
Op de reis met vertrekdatum 11 juni 2018 bezoek je het HEMIS FESTIVAL.
Op de reis met vertrekdatum 30 juni 2018 bezoek je het PHYANG FESTIVAL.
Op de reis met vertrekdatum 11 juli 2018 bezoek je het TAKTOK FESTIVAL

De reisroutes tijdens festivalreizen kunnen worden aangepast. Voor meer informatie over de diverse festivals kun je kijken naar het kopje 'Festivals' onder het tabblad 'Praktisch'.

Verleng je reis

 • Verlenging Agra en/of Varanasi
  Je kunt kiezen voor een verlenging in Agra en/of Varanasi aan het eind van je reis.

  Geef bij boeking aan welke verlenging(en) je wilt. Je kunt dit aangeven door het vakje ‘Ik wens later terug te vliegen en / of een hotel arrangement bijboeken’ aan te vinken in het boekingsformulier.

  A. Verlenging Agra
  Agra is natuurlijk vooral bekend om de sprookjesachtige Taj Mahal. Geheel opgetrokken uit marmer staat het prachtige mausoleum aan het einde van een langgerekt waterbekken. Bezoek ook de bazaars en het Rode Fort, de residentie van de Indiase keizers. NB: De Taj Mahal is gesloten op vrijdag.

  Je logeert in Agra in een hotel met zwembad. Er is wifi in het hotel beschikbaar.

  Hoe ziet het arrangement Agra er uit?
  Dag 22: Privé transfer van hotel in Delhi naar hotel in Agra;
  Dag 23: Vrij verblijf Agra;
  Dag 24: Privé transfer van het hotel in Agra naar Delhi;
  Dag 25: Terugvlucht Delhi-Amsterdam.

  Inbegrepen: Privé transfers met auto/bus; overnachtingen in hotel (in Agra met zwembad)
  Niet inbegrepen: Alle maaltijden; optionele excursies; entreegelden; fooien

  Je kunt dit Agra arrangement al boeken vanaf € 129 per persoon (op basis van 2 personen die samen een kamer delen). Wil je een eenpersoonskameer dan betaal je een toeslag van € 49.
  Mochten er meerkosten bij komen i.v.m. duurdere vluchten, dan nemen we na ontvangst van je boeking contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort kun je er vanuit gaan dat de verlenging bevestigd is.


  B. Verlenging Varanasi
  De mysterieuze stad Varanasi is gelegen op de oevers van de heilige rivier de Ganges. Hindoes uit alle windstreken komen hiernaartoe om een ritueel bad te nemen in het heilige water van hun 'Mother Ganga'. Een lange slinger van ghats vormen de westelijke oevers van de Ganges. Dagelijks worden er hier allerlei rituelen uitgevoerd, variërend van lijkverbrandingen tot kleding wassen. Heb je het even gehad met de drukte van de grote stad, dan kun je een bezoek brengen aan de oude boeddhistische tempels bij Sarnath, de plaats waar Boeddha zijn eerste preek hield. Het rustige dorp is gelegen in een groene omgeving op ongeveer tien kilometer afstand van Varanasi. Er is ook een klein museum.

  Je logeert in Varanasi in een hotel met zwembad. Er is (tegen betaling) wifi in het hotel beschikbaar.

  Hoe ziet het arrangement Varanasi er uit?
  Dag 22: Transfer van hotel in Delhi naar treinstation, per nachttrein van Delhi naar Varanasi. Geplande treintijd vertrek Delhi 18.55 uur, aankomst Varanasi 07.20 uur (treintijden onder voorbehoud van wijzigingen);
  Dag 23: Transfer van treinstation naar hotel in Varanasi. Vrij verblijf Varanasi;
  Dag 24: Vrij verblijf Varanasi;
  Dag 25: ‘Check out’ om 12.00 uur. Transfer van het hotel in Varanasi naar treinstation, per nachttrein van Varanasi naar Delhi. Geplande treintijd vertrek Varanasi 19.30 uur, aankomst Delhi 08.10 uur (treintijden onder voorbehoud van wijzigingen);
  Dag 26: Delhi;
  Dag 27: Terugvlucht Delhi-Amsterdam.

  Inbegrepen: Privé transfers met auto/bus; treinreizen Delhi-Varanasi en Varanasi-Delhi; twee overnachtingen in nachttrein; overnachtingen in Delhi en Varanasi (in Varanasi in hotel met zwembad)
  Niet inbegrepen: Alle maaltijden; optionele excursies; entreegelden; fooien

  Je kunt dit Varanasi arrangement al boeken vanaf € 179 per persoon (op basis van 2 personen die samen een kamer delen). Wil je een eenpersoonskameer dan betaal je een toeslag van € 59.
  Mochten er meerkosten bij komen i.v.m. duurdere vluchten, dan nemen we na ontvangst van je boeking contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort kun je er vanuit gaan dat de verlenging bevestigd is.


  C. Verlenging Agra en Varanasi
  Een combinatie verlenging van Agra en Varanasi. Je logeert in Agra, Varanasi en Delhi in een hotel met zwembad. Er is (tegen betaling) wifi in het hotel beschikbaar.

  Hoe ziet het arrangement Agra en Varanasi er uit?
  Dag 22: Privé transfer van hotel in Delhi naar hotel in Agra;
  Dag 23: Vrij verblijf Agra;
  Dag 24: ‘Check out’ om 12.00 uur. Transfer van hotel in Agra naar treinstation, per nachttrein van Agra naar Varanasi. Geplande treintijd vertrek Delhi 23.30 uur, aankomst Varanasi 11.55 uur (treintijden onder voorbehoud van wijzigingen);
  Dag 25: Transfer van treinstation naar het hotel in Varanasi. Vrij verblijf Varanasi;
  Dag 26: Vrij verblijf Varanasi;
  Dag 27: ‘Check out’ om 12.00 uur. Transfer van het hotel in Varanasi naar treinstation, per nachttrein van Varanasi naar Delhi. Geplande treintijd vertrek Varanasi 19.30 uur, aankomst Delhi 08.10 uur (treintijden onder voorbehoud van wijzigingen);
  Dag 28: Transfer van treinstation naar het hotel in Delhi. Vrij verblijf Delhi; Transfer naar luchthaven (afhankelijk van deifintieve vluchttijd)
  Dag 29: Terugvlucht Delhi-Amsterdam.

  Inbegrepen: Privé transfers met auto/bus; treinreizen Delhi-Varanasi en Varanasi-Delhi; twee overnachtingen in nachttrein; overnachtingen Agra, Varanasi en Delhi (in Agra en Varanasi in hotel met zwembad)
  Niet inbegrepen: Alle maaltijden; optionele excursies; entreegelden; fooien

  Je kunt dit Agra & Varanasi arrangement al boeken vanaf € 229 per persoon (op basis van 2 personen die samen een kamer delen). Wil je een eenpersoonskameer dan betaal je een toeslag van € 79.
  Mochten er meerkosten bij komen i.v.m. duurdere vluchten, dan nemen we na ontvangst van je boeking contact met je op. Wanneer je niets van ons hoort kun je er vanuit gaan dat de verlenging bevestigd is.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden