Menu
Alternate Text

Groepsreis Japan Hoogtepunten

Hypermodern en traditioneel

BOEK v.a. € 1.999,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 10 DAGEN

Groepsreis Japan Hoogtepunten

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief. Voor alle hieronder beschreven excursies maak je gebruik van het openbaar vervoer. De vermelde prijzen zijn richtprijzen voor de kosten van het openbaar vervoer en eventuele entreegelden. Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke betaal je de kosten in lokale munteenheid.

€ 35,-

Osaka - Excursie Kyoto

Een excursie naar Kyoto! Op het programma staan ondermeer Kinkaku-ji met zijn gouden paviljoen, Ryoan-ji, vooral bekend om zijn rotstuin en Nijo-jo, het voormalige paleis van de shogun. Hier treed je de toeristenpaden plat, daarom nemen we je nadien ook graag mee naar enkele verborgen pareltjes die de reisgidsen niet gehaald hebben. Je maakt voor deze excursie gebruik van het openbaar vervoer.

Inbegrepen: retourticket trein Osaka - Kyoto (1600 yen) dagkaart stadsbus (500 yen), entreegelden Kinkaku-ji (400 yen), Ryoan-ji (500 yen), Nijo-jo (600 yen)
Niet inbegrepen: maaltijden, drankjes, fooien
€ 21,-

Osaka – Excursie Nara

‘s Middags kun je optioneel naar Nara. Het stadspark Nara-koen herbergt enkele van Japans belangrijkste historische bouwwerken zoals de feeërieke Kasuga-taisha schrijn en de tempels Kofuku-ji en Todai-ji. Vooral deze laatste tempel is indrukwekkend: binnenin het grootste houten gebouw ter wereld huist de Daibutsu, een zestien meter hoog bronzen Boeddhabeeld. De excursie wordt uitgevoerd met het openbaar vervoer.

Inbegrepen: retourticket trein Osaka – Nara (1100 yen), entreegeld Todai-ji (500 yen), Kasuga Taisha (500 yen)
Niet inbegrepen: maaltijden, drankjes, fooien