Menu
Alternate Text

Groepsreis Myanmar in 2 weken

Tropische trip door voormalig Birma

BOEK v.a. € 2.149,-
GROEPSGROOTTE: 2-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Myanmar in 2 weken

Birma is de nog onontdekte ‘Parel van Zuidoost-Azië. Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! De bevolking is hartelijk, nieuwsgierige monniken en andere Birmezen oefenen graag hun Engels met je. Bezoek oude koningssteden in de omgeving van Mandalay en het prachtige Bagan met zijn eeuwenoude tempels en paleizen. Wandel door heuvels en rijstvelden, bezoek markten met minderheden in klederdracht en vaar over het rustieke Inlemeer. Reis met ons mee en ontdek Myanmar!
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

De monumenten van Bagan
De monumenten van Bagan
prijken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Er is zoveel te zien, dat je een keuze zult moeten maken. Dat kan op de fiets!
Het Inlemeer staat bekend
Het Inlemeer staat bekend
om de Intha-vissers die met hun benen roeien en vissen met kegelvormige visnetten. Een aanrader? Maak een dagtocht per boot!
Het straatbeeld van Mandalay
Het straatbeeld van Mandalay
wordt bepaald door ontelbare driewielers en oude auto's. De stad biedt een mengelmoes van leden van Myanmar’s vele etnische minderheidsgroepen.
In de Palaung dorpen
In de Palaung dorpen
bij Kalaw trek je veel bekijks en vertelt de lokale gids meer over de traditionele gebruiken van de inwoners.
In de Pindaya Caves
In de Pindaya Caves
zijn meer dan achtduizend Boeddhabeelden in alle vormen en maten opgesteld. Zodra je de grotten binnentreedt, blinkt het goud je tegemoet.
Jaarlijks komen
Jaarlijks komen
tienduizenden pelgrims naar de prachtige Shwedagon Pagode, de belangrijkste boeddhistische tempel van het land.