Menu
Alternate Text

Groepsreis Myanmar in 2 weken

Tropische trip door voormalig Birma

BOEK v.a. € 2.174,-
GROEPSGROOTTE: 2-24 | 15 DAGEN

Groepsreis Myanmar in 2 weken

Totale beoordeling:
8,5
62 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 8,9
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 16/02/2020
Beoordeling: 10
Judith:
Een reis door een echt vriendelijk land met gastvrije mensen. Prachtige natuur, onvoorstelbaar veel pagodes en de omgang met de bevolking is heel prettig en toegankelijk.
Vertrekdatum: 27/10/2019
Beoordeling: 8
Eleonora:
Super mooie reis door een erg vriendelijk land. Veel mooie dingen gezien en erg genoten van de afwisseling tussen natuur en cultuur.
Vertrekdatum: 18/02/2018
Beoordeling: 8
Rudy:
Voor ons was dit een eerste ervaring met Shoestring én Azië en die combinatie is ons heel erg goed bevallen. We verwachtten geen luxe, zijn sociaal en flexibel, hebben een "open mind" en hebben bijgevolg een fantastisch avontuur in een heel mooi land met nog mooiere mensen en een supertof - en in ons geval zeer klein, 8 personen maar - reisgezelschap beleefd! Voor herhaling vatbaar!
Vertrekdatum: 18/02/2018
Beoordeling: 9
Petronella Johanna:
prachtige reis door een mooi land met heel lieve mensen waarbij onze gids Myo een heel groot en positief aandeel had.
Vertrekdatum: 24/12/2017
Beoordeling: 9
Suzanne:
Wij hebben een geweldige reis naar Myanmar gehad, mede dankzij de groep, de aardige bevolking en onze lieve reisleidster Myo. Zij heeft ervoor gezorgd dat het maximale uit de reis werd gehaald. Voor ons waren Bagan en het Inle Lake de hoogtepunten van de reis. Bagan met alle mooie tempels en pagoda's en Inle Lake heerlijk op het water varen. In de avond kan het soms afkoelen (vooral toen wij in Kalaw waren) dus een warm vest en een lange broek komt goed van pas (ook voor in de nachtbus).
Vertrekdatum: 16/07/2017
Beoordeling: 9
Cornelis:
Een indrukwekkende prachtige reis die je niet alleen de pagodes laat zien maar ook het land en het dagelijks leven. De lokale gids ontsluit vele mogelijkheden zowel bij een monnik op bezoek als in het restaurant. Tip: in het moesson seizoen slippers die tegen regen kunnen en verder een paraplu en een regencape (jas is te benauwd). Mannen en vrouwen kunnen in korte broek mits hij over de knie reikt.
Vertrekdatum: 25/12/2016
Beoordeling: 9
Geertruida A. M.:
Myanmar is een prachtig land met mooie bezienswaardigheden, een prachtige natuur en een zeer vriendelijke bevolking. Onze reisleidster Mio was in 1 woord geweldig. Het land is nog niet overspoeld door toerisme. Maar wacht niet te lang.
Vertrekdatum: 25/12/2016
Beoordeling: 9
Rudolph:
Wij hebben in de kerstvakantie 2016/2017 deze reis gemaakt. Een fantastische reis met een druk programma. Niet een vakantie om uit te rusten maar een opeenstapeling van prachtige ervaringen waarin je het land en de zeer vriendelijke en respectvolle bevolking leert kennen.
Vertrekdatum: 25/12/2016
Beoordeling: 9
Douwe:
Myanmar is een onverwachte parel. Ondanks dat je niet echt voor de ongebaande paden kiest, kan de gids toch met spannende omwegen komen, waar je ineens alle andere toeristen kwijt bent. De bevolking is zeer vriendelijk en het kostenpeil zeer laag. De route is erg afwisselend met stad, platteland, rivieren en bergen en verschillende bestemmingen met een eigen karakter. Shoestring heeft een goede lokale partner voor haar reizen in Myanmar gevonden. Een reis om nooit te vergeten!
Vertrekdatum: 25/12/2016
Beoordeling: 9
Heimen:
Top reis, een van de mooiste landen tot nu toe. Val van een superlatief in de anderen Erg vriendelijke mensen!
Vertrekdatum: 19/10/2015
Beoordeling: 9
Roel:
Prima reis, met vele hoogtepunten zoals ondermeer Bagan. Vervoer met lokale bussen en de binnenlandse vlucht was zeer goed. De reisbegeleider en organisatie achter haar deden duidelijk wat extra's, zoals een afscheidsdiner en een groepsfoto.
Vertrekdatum: 20/12/2014
Beoordeling: 8
Maarten:
Myanmar is nog zeker een puur land zonder veel toeristen. De bevolking lacht je nog toe. Deze reis biedt genoeg hoogtepunten om elk van de 16 dagen te genieten.
Vertrekdatum: 08/11/2014
Beoordeling: 8
Erik:
Birma is een mooi land. Veel tempels en leuke inwoners die je met open armen ontvangen. Deze reis gaat helaas wel achter alle andere tourbussen aan, dus verwacht niet dat je alleen op een plek aankomt.