Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Sint-Petersburg en Moskou Citytrip

Rusland op zijn best - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 199,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 8 DAGEN

Groepsreis Sint-Petersburg en Moskou Citytrip

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 8 deelnemers en de koers van de Russische roebel van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen. Tijdens feestdagen zijn excursies vaak duurder.
€ 53

Excursie Peterhof (Petrodvorets)

Een bezoek aan Peterhof of Petrodvorets is een van de hoogtepunten van de reis. Per bus rijden we naar het keizerlijke Peterhof; het paleis van Peter de Grote. Peterhof staat midden in een prachtig park, met Engelse en Franse tuinen, verfraaid met siervijvers, beelden en schitterende fonteinen. Entreegelden van het Peterhof-park en Het Grote Paleis zijn inclusief.
€ 45

Excursie Sergiev Posad, 6 uur (inclusief entree)

Sergiev Posad is een van de meest bijzondere plekken in de beroemde Gouden Ring van Rusland. Het Drievuldigheidsklooster van de Heilige Sergius is het hart van de Russische Orthodoxe Kerk en het belangrijkste pelgrimsoord. Het prachtige kloostercomplex bevindt zich 75 km ten noordoosten van Moskou. Voor een bezoek aan dit heilige klooster is aangepaste kleding vereist.

€ 27

Hermitage Museum. Excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.

Bezoek aan het wereldberoemde Hermitage museum onder begeleiding van een Engelssprekende gids, inclusief entree (exclusief vervoer).
€ 45

Het Kremlin, inclusief entree, 3 uur. Excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.

Citadel van de Russische tsaren en nu residentie van de Russische president; een prachtige verzameling van historische gebouwen en monumenten; magnifieke kathedralen en kerken met gouden koepels is het Kremlin al eeuwenlang het symbool van de macht van de overheid. Tijdens deze excursie brengen we o.a. een bezoek aan de 3 belangrijkste kathedralen en het museum de Wapenkamer met een schitterende verzameling van de kunstvoorwerpen en schatten van de Russische tsaren. Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. (Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden)
€ 19

Stadstour Moskou, 4 uur

Tijdens de stadstour per bus rijden we langs de mooiste religieuze gebouwen van Moskou van het Novodevitsjij-klooster. Op de top van de Vorobjovy gory (Mussenbergen) heb je een weergaloos uitzicht over de stad. Het statige gebouw van de Universiteit van Moskou domineert de bergen. Met zijn 36 verdiepingen is het tevens de hoogste van de 7 Stalinistische 'suikerbrood' gebouwen. De wederopbloei van de Orthodoxe Kerk heeft geleid tot de restauratie van honderden kerken tijdens de 'perestrojka jaren'. De kathedraal Christus de Verlosser is het mooiste voorbeeld daarvan. De kathedraal was in de jaren dertig met de grond gelijk gemaakt in opdracht van Stalin en zou vervangen worden door een Paleis van de Soviets.

€ 60

Stadstour St. Petersburg, 4 uur (incl entree: Izaakkathedraal, Petrus en Pauluskathedraal en Kerk)

Tijdens de stadstour per bus gaan we de belangrijkste monumenten van de stad bezichtigen: de Petrus en Paulus-vesting (inclusief een bezoek aan de Petrus en Paulus-kathedraal), de Izaakkathedraal (een van de grootste ter wereld), de prachtige Kerk van de Verlosser op het Bloed, de drukke en belangrijkste verkeersader van St. Petersburg; de Newsky Prospekt, de Smolny Kathedraal (buitenkant), het monument van Peter de Grote en het uitkijk punt van het Vasilevsky-eiland. Entreegelden Izaakkathedraal, Petrus en Paulus-kathedraal en Kerk Verlosser op het Blood zijn inclusief.

€ 45

Tsarskoje Selo, per bus 5 uur

Tijdens deze excursie wordt een uitgebreid bezoek gebracht aan het weelderige keizerlijke paleis, genoemd naar Catharina de Grote in Tsarskoje Selo (het dorp van de tsaar) ongeveer 25 km ten zuiden van St. Petersburg. De barokke gevel van het paleis is rijk versierd met beelden en zuilen en is 300 m lang. Het paleis is omringd door een prachtig park met terrassen en bloemperken, siervijvers, stijlvolle paviljoenen en klassieke beelden. Entreegelden Catharina paleis en Catharina park zijn inclusief.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden