Menu
Alternate Text

Singlereis Fuerteventura Actief

Sportieve vakantie Fuerteventura

BOEK v.a. € 974,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 8 DAGEN

Singlereis Fuerteventura Actief

Zin om er even lekker uit te gaan? Een zonnig eiland met zandstranden en een heldere blauwe zee klinkt ideaal. Maar wil je tussen het zonnen en relaxen door ook lekker fit blijven? Ga dan mee op sportvakantie naar Fuerteventura. Het Playitas Resort heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Zwembaden, fitnessapparatuur, een sporthal, tennisbanen, een atletiekbaan, beachvolleybal, een klimmuur etc. Daarnaast bieden zij elke dag activiteiten aan waar je aan mee kunt doen. Watersporten als suppen en surfen, verschillende fietsmogelijkheden, hardlooproutes en yoga. Voor ontbijt en diner schuif je aan in het restaurant met een buffet vol gezonde keuzes. Je hoeft dus echt geen vakantiekilo’s mee terug naar huis te nemen.
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Het sportieve eiland
Het sportieve eiland
Fuerteventura is een populaire bestemming onder de sportieve reizigers. Vanwege het gunstige klimaat in combinatie met een goede wind is dit voor (kite) surfers een waar paradijs! Maar ook wandelend, hardlopend of fietsend is het een genot om het eiland te ontdekken. 
Activiteiten in Playitas Resort
Activiteiten in Playitas Resort
een ruime keuze aan verschillende activiteiten. Je zou je dagen hier vol sportiviteit kunnen vullen, zelfs zonder het resort überhaupt te verlaten. Er zijn verschillende sportlessen waar je aan kunt deelnemen, maar ook de mogelijkheid om te golfen op de golfbaan, banen te trekken, te tennissen of mee te doen aan verschillende teamsporten.
Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten
door Playitas Resort in de omgeving zijn ook mogelijk. Er worden verschillende routes aangeboden om te hardlopen of te fietsen, dit kan ook in groepsverband. Ook watersporten als suppen, surfen en windsurfen worden door het hotel aangeboden. 
Gezond eten op vakantie
Gezond eten op vakantie
het lijkt vaak onmogelijk. Tijdens deze reis is dit niet het geval. Elke dag wordt het buffet gevuld met gezond eten die jou een energieboost geven voor je actieve vakantie. Heb je wel een avondje zin in pizza of een typisch Spaans gerecht? Dan kun je ook nog kiezen om een avondje in de andere twee restaurants in het resort te gaan dineren. 
Hoogtepunten Fuerteventura
Hoogtepunten Fuerteventura
deze bezoek je allemaal tijdens de eilandtour. Van kleine traditionele dorpjes, zoals La Oliva, waar je de klassieke flair van dit traditionele eiland vandaag de dag nog vindt, tot de prachtige witte zandduinen van Corralejo. Je ontdekt het allemaal!
Walvissen en dolfijnen
Walvissen en dolfijnen
zwemmen rond in de Atlantische Oceaan. Wanneer je een boottocht gaat maken heb je dan ook de kans om deze te spotten. De kapitein zal voor ze uitkijken. Tijdens de tocht met de katamaran bezoek je ook een aantal kleine en verlaten baaitjes van Fuerteventura.