Menu
Alternate Text

Groepsreis Transsiberië Express

Van Moskou tot Beijing

BOEK v.a. € 2.994,-
GROEPSGROOTTE: 6-18 | 19 DAGEN

Groepsreis Transsiberië Express

Een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid. Met de beroemde Transsiberië Express door de natuurpracht van Siberië en Mongolië, een afstand van totaal 7865 kilometer! Natuurlijk wil je wat langer genieten van de gebieden waar je doorheen raast. Vandaar dat je voor een paar dagen uitstapt in Irkutsk en Ulaan Baatar, alvorens je Beijing binnenrolt.
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

Mongolië Inspiratie
In deze video nemen wij je mee langs al het moois dat Mongolië te bieden heeft.
Bellende fietsers,
Bellende fietsers,
toeterende auto’s, dampende eetkraampjes en overal waar je kijkt Chinezen. Een fascinerende stad als Beijing laat niemand onverschillig!
Berken- en naaldbossen,
Berken- en naaldbossen,
eindeloze toendra en taiga en af en toe een houten Siberisch dorp. Dat is je uitzicht in Siberië terwijl je trein ontspannen naar Mongolië tuft.
Het Bajkalmeer
Het Bajkalmeer
leent zich voor een wandeling in de bosrijke omgeving of een mooie boottocht. Het gebied is rijk aan vogels en zoogdieren: in het meer komen zelfs zeehonden voor.
Het Rode Plein
Het Rode Plein
en het Kremlin zijn dé highlights van Moskou. Ook tref je er neonreclames, moderne winkelcentra, overal terrasjes en restaurants.
In het Terelj N.P.
In het Terelj N.P.
overnacht in een ger, een vilten nomadentent, tussen kuddes geiten, koeien en paarden. Je kunt hier paardrijden en heerlijk wandelen.