Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Transsiberië Express

Van Moskou tot Beijing - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 699,-
GROEPSGROOTTE: 6-18 | 18 DAGEN

Groepsreis Transsiberië Express

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 tot 10 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.
€ 18

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Je bezoekt het kleine Tiandi theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 1,5 uur.

€ 30

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus en lunch, exclusief entreegelden (circa 70 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen).

€ 22

Beijing - Hutongexcursie per fiets, lunch & bezoek Bell Tower (1/2 dag)

Het woord ‘hutong’ komt van ‘hottog’, dat zoiets betekent als ‘bron’. Dorpelingen groeven destijds een bron en vestigden zich er omheen Tegenwoordig bestaat een hutong uit een aantal complexen van huizen om een hofje, waar met name oude stedelingen leven. Deze trip neemt je mee naar het oude Beijing ten noordwesten van de Verboden Stad. Je maakt een fietstocht (circa 3 uur) waarbij je veel oude huizen, steegjes, een hofje en een lokale markt ziet. Je ervaart het leven van de bewoners, neemt deel aan een lokale lunch en sluit de halve dag excursie af met een bezoek aan de Bell Tower. Inclusief: fietshuur, lunch, lokale gids in de hutong en entreegeld voor de Bell Tower.
€ 18

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

Dichtbij ons hotel in het oude, sfeervolle theater Huguang Huiguan wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.

€ 19

Moskou - Citytour per bus (4 uur)

Tijdens de stadstour per bus rijden we langs de mooiste religieuze gebouwen van Moskou van het Novodevitsjij-klooster. Op de top van de Vorobjovy Gory (Mussenbergen) heb je een weergaloos uitzicht over de stad. Het statige gebouw van de Universiteit van Moskou domineert de bergen. Met zijn 36 verdiepingen is het tevens de hoogste van de 7 Stalinistische 'suikerbrood' gebouwen. De wederopbloei van de Orthodoxe Kerk heeft geleid tot de restauratie van honderden kerken tijdens de 'perestrojka jaren'. De kathedraal Christus de Verlosser is het mooiste voorbeeld daarvan. De kathedraal was in de jaren dertig met de grond gelijk gemaakt in opdracht van Stalin en zou vervangen worden door een Paleis van de Sovjets.

€ 54

Moskou - Kremlin (inclusief entree), 3 uur. Excursie dient van tevoren geboekt te worden (bij voorkeur bij de boeking aangeven)

Het Kremlin is de Citadel van de Russische tsaren en nu residentie van de Russische president; een prachtige verzameling van historische gebouwen en monumenten. Magnifieke kathedralen en kerken met gouden koepels laten zien dat het Kremlin al eeuwenlang hét symbool van macht van de overheid is. Tijdens deze excursie brengen we o.a. een bezoek aan de 3 belangrijkste kathedralen en het museum de 'Wapenkamer' met een schitterende verzameling kunstvoorwerpen en schatten van de Russische tsaren. Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. **Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.**
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden