Menu
Alternate Text

Groepsreis Transsiberië Express

Van Moskou tot Beijing

BOEK v.a. € 2.994,-
GROEPSGROOTTE: 6-18 | 19 DAGEN

Groepsreis Transsiberië Express

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 tot 10 deelnemers en de koers van de lokale munteenheden. Voor China geldt een minimum deelname van 4 personen. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

€ 20,-

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Je bezoekt het Chaoyang theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 1,5 uur.
€ 32,-

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus en lunch, exclusief entreegelden (circa 55 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen).
€ 20,-

Beijing – Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.
€ 10,-

Beijing – Verboden Stad (alleen entreegeld)

De keizerlijke Verboden Stad (gesloten op maandagen) is een van de hoogtepunten van Beijing. Een populaire bezienswaardigheid waar per dag een vastgesteld aantal bezoekers wordt toegelaten. Om te voorkomen dat je achter het net vist raden we aan dit bezoek van tevoren te regelen. Wil je naar de Verboden Stad, geef dat dan op bij je boeking, zodat wij een kaartje voor je kunnen regelen. Het genoemde bedrag is voor het entreegeld plus reserveringskosten. De transfer is exclusief (voor eigen rekening) en kan eenvoudig worden geregeld door je reisbegeleider.
€ 32,-

Moskou - Citytour per bus (4 uur)

Tijdens de stadstour per bus rijden we langs de mooiste religieuze gebouwen van Moskou, waaronder het Novodevitsjij-klooster. Op het kerkhof van naast het klooster liggen veel beroemde Russen begraven. Op de top van de Vorobjovy Gory (Mussenbergen) heb je een weergaloos uitzicht over de stad. Het statige gebouw van de Universiteit van Moskou domineert de bergen. Met zijn 36 verdiepingen is het tevens de hoogste van zeven Stalinistische 'suikerbrood' gebouwen. De wederopbloei van de Orthodoxe Kerk heeft geleid tot de restauratie van honderden kerken tijdens de 'perestrojka jaren'. De kathedraal Christus de Verlosser is het mooiste voorbeeld daarvan. De kathedraal was in de jaren dertig met de grond gelijk gemaakt in opdracht van Stalin en zou vervangen worden door een Paleis van de Sovjets.

De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen.

Duur: ongeveer 4 uur

Inbegrepen: Vervoer per bus, gids en entree. 

Niet inbegrepen: fooi, drinken, etc

€ 55,-

Moskou - Kremlin (inclusief entree), 3 uur. Excursie dient van tevoren geboekt te worden (bij voorkeur bij de boeking aangeven)

Citadel van de Russische tsaren en nu residentie van de Russische president; een prachtige verzameling van historische gebouwen en monumenten; magnifieke kathedralen en kerken met gouden koepels is het Kremlin al eeuwenlang het symbool van de macht van de overheid. Tijdens deze excursie brengen we o.a. een bezoek aan de 3 belangrijkste kathedralen en het museum de Wapenkamer met een schitterende verzameling van de kunstvoorwerpen en schatten van de Russische tsaren. Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.

De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen. 

Duur: Ongeveer 3 uur 

Inbegrepen: Verplichte gids Kremlin, entree

Niet inbegrepen: Vervoer naar Kremlin (metro), fooi, drinken, etc