Menu
Alternate Text

Groepsreis Transsiberië Express

Van Moskou tot Beijing

BOEK v.a. € 2.994,-
GROEPSGROOTTE: 6-18 | 19 DAGEN

Groepsreis Transsiberië Express

Totale beoordeling:
7,9
15 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 6,6
Prijs/kwaliteit: 6,4
Accommodatie: 6,2
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 18/07/2019
Beoordeling: 9
Reiziger:
Wat een gave reis! De verschillende landen, culturen en plekken waar je komt, maken het tot een geweldige ervaring! Eventueel een extra stop tijdens de treinreis, zou wellicht prettig zijn. Na 4 dagen en nachten achter elkaar in de trein, ben je het echt wel zat (en verlang je ook wel naar een douche ;-).
Vertrekdatum: 18/07/2019
Beoordeling: 7
Reiziger:
Een hele bijzondere ervaring om een keer in je leven mee te maken. Zeker een aanrader! Maar let wel dat ook de Transsiberië Express zelf met zijn tijd mee gaat en de nostalgie die Shoestring beschrijft op de website er één van vergane glorie leek te zijn toen ik zelf de reis maakte, waardoor sommige verwachtingen niet werden waargemaakt en niet meer strookten met de huidige tijd. De steden in Rusland zijn erg leuk en indrukwekkend om te bezoeken, maar vanuit de trein wordt het landschap gedurende de eerste etappe van vier dagen wat saai. Mongolië en China waren echt prachtig. Vooral het landschap in Mongolië was prachtig en contrasterend met de moderne hoofdstad. Beijing is overweldigend, maar ook heel bijzonder om zelf te ervaren.
Vertrekdatum: 18/07/2019
Beoordeling: 8
Marianne:
Je moet wel een beetje gek zijn om in totaal 7 dagen en 6 nachten in een oncomfortabele trein door te brengen, maar het is een onvergetelijke ervaring
Vertrekdatum: 08/09/2017
Beoordeling: 7
Johanna:
we hebben enorm gelachen in de 4p.coupe . net een stel kleine kinderen.