Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Zuid-Afrika & Swaziland 'On a Shoestring'

Zie de hele wereld in één land - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 599,-
GROEPSGROOTTE: 6-20 | 15 DAGEN

Groepsreis Zuid-Afrika & Swaziland 'On a Shoestring'

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.
Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2017. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Ook lokale prijsstijgingen kunnen het gevolg zijn van een stijging in de genoemde prijzen.
De prijzen zijn aangegeven in euro's, ter plekke kun je ze ook met Zuid Afrikaanse Rand betalen.

€ 45

Kruger Nationaal Park - gamewalk

In de ochtend wandel je door het Kruger Nationaal Park. Je vertrekt vroeg zodat je zoveel mogelijk dieren in het wild kunt tegenkomen. Natuurlijk loop je onder begeleiding van een ervaren gids!

Duur: 2-3 uur, vertrek 4.30 in de zomer en 5.30 in de winter
Inclusief: gids

Deze optionele excursie is onder voorbehoud van plaatsbeschikbaarheid en ter plekke te reserveren.

€ 60

Kruger Nationaal Park - safari

Je wordt opgehaald op de camping in 6- óf 10-persoons safarivoertuigen. Dit zijn open voertuigen, zodat je alle kans hebt om dieren van dichtbij te spotten.

Het beroemde Kruger Park omvat een enorm grondgebied en biedt bescherming aan een groot aantal dieren. Niet alleen aan veel voorkomende soorten als wildebeesten, impala's, kudu's, zebra's, giraffen, buffels, wrattenzwijnen, olifanten en nijlpaarden, maar ook aan de zwaar bedreigde neushoorn. Ook de grote jagers tref je hier aan zoals de leeuwen, cheeta's en (met een beetje geluk) luipaarden. Wat variëteit betreft is het Kruger Park één van de beste natuurparken ter wereld.

Duur: hele dag

Inclusief: gids en water

NB: de safari's met eigen truck zijn inbegrepen in de reissom. Deze excursie is met open voertuigen zodat de beleving van het wild spotten anders is. Daarbij kan de truck alleen op de geasfalteerde wegen en kun je met de jeeps van de gebaande paden af. Gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

€ 45

Kruger Nationaal Park - sunsetdrive

Je kunt een spannende 'sunsetdrive' maken. Je vertrekt voor de zon ondergaat en komt terug als je geen hand voor ogen meer kunt zien! Je wordt begeleid door ervaren gids/chauffeurs. Deze excursie kan alleen geboekt worden bij aankomst op de camping en is op basis van plaatsbeschikbaarheid.

€ 10

Mlilwane - mountainbiken

Als je wat actiever bezig wilt zijn: ga mountainbiken! Je kunt fietsen huren per uur of voor een paar euro meer gaan fietsen onder leiding van een gids (afhankelijk van aantal deelnemers). Het is geen zware fietstocht omdat Mlilwane vrij vlak is.

€ 15

Mlilwane - paardrijden

Je kunt ook te paard Mlilwane gaan verkennen, je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Je gaat in een rustig tempo onderweg, waarbij de nadruk ligt op het van dichtbij spotten van 'wildlife' op de vlakte. 

Prijs is per uur (afhankelijk van de groepsgrootte) per persoon.
Duur: je kunt 1 tot 3 uur gaan paardrijden.

€ 15

Mlilwane - wandelsafari

Omdat in Mlilwane geen dieren voorkomen die een directe bedreiging voor de mens vormen, kun je hier tussen het wild rondlopen. Je hebt tijdens een wandelsafari grote kans om nijlpaarden, krokodillen, wrattenzwijnen, impala's, gnoes, hartebeesten, blesbokken en zebra's te zien. Bij de meertjes zijn vele watervogels te bewonderen.

Inbegrepen: entreegeld Mlilwane (incl. in reissom), gids (per uur).
Prijs afhankelijk van aantal deelnemers.

€ 20

St. Lucia - boottocht

Het St. Lucia Park is door middel van een boottocht te verkennen. Het biedt je de gelegenheid om van het vogelleven te genieten en is natuurlijk de beste manier om de vele nijlpaarden en krokodillen te observeren. Vissen vormen de voedselbron voor krokodillen en grote aantallen watervogels. Er komen onder andere pelikanen, ibissen, visarenden, goliath reigers en ijsvogels voor.

Duur: 2 uur
Inclusief: boottocht

€ 25

St. Lucia - kayakken

Je kunt gaan kayakken in het estuarium (de uitmonding naar zee). Een avontuurlijke manier om het gebied te verkennen.

Duur: 2.5 uur
Inclusief: huur kayak, gids, snacks

€ 35

St. Lucia - snorkelen

Voor een snorkel- of duiktrip kun je een uitstap maken naar Sodwana Bay. Het gebied staat bekend onder snorkelaars en duikers, omdat je veel onderwaterleven kunt spotten.

Inclusief: snorkelmateriaal, ontbijt met koffie en thee, entreegeld.
LET OP: bij Cape Vidal staat een sterke stroming, er kan alleen 1 uur voor het laagtij en 1 uur erna gesnorkeld worden.

€ 20

St. Lucia - wandeltocht

In het St. Lucia Park is het mogelijk om prachtige wandelingen te maken. Dit doe je onder leiding van een gids.

€ 7

Sudwala Caves - entreegeld

In de Sudwala Caves, een van de belangrijkste toeristische attracties van het Laagveld, vind je prachtige stalagtieten en stalagmieten. Ze zijn zeker meer dan 2000 miljoen jaren oud.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden