Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen

Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika en zowel het Midden-Oosten als het Verre Oosten. Kijk jij liever verder dan West- of Midden-Europa en reis je graag in groepsverband? De echte reiziger gaat op zoek naar andere culturen, bezoekt plekken waar het massatoerisme zijn intrede nog niet heeft gedaan en leert de wereld echt kennen! Dankzij onze landenspecialisten kun je je van tevoren uitgebreid laten informeren over de bestemmingen van Shoestring, terwijl de Engelstalige reisleiders je ter plekke leiden naar én vertellen over de mooiste plekken. Gezamenlijke beleving van lokale en authentieke culturen, daar gaat het om bij de verre groepsreizen!

Afrika

De reisbestemmingen in Afrika variëren van bestemmingen in het noorden (zoals Marokko en Egypte) tot landen in het uiterste zuiden (behalve Zuid-Afrika bijvoorbeeld ook Swaziland, Namibië en Botswana). Ook Oost-Afrikaanse landen zoals Ethiopië, Kenia en Tanzania behoren tot het aanbod. Combineer de Arabische cultuur met een tocht door de eindeloze woestijn in Noord-Afrika, kies voor de mix van primitieve stammen en ongerepte natuur in het oosten of voor de unieke veelzijdigheid en fascinerende historie van bijvoorbeeld Zuid-Afrika!

Oost-Europa en Azie

Voel je je aangetrokken tot Oost-Europa of Azië? Ook dan heb je bij Shoestring volop mogelijkheden om deel te nemen aan een groepsreis. Of de Arabische cultuur en historie van het Midden-Oosten je nu aanspreekt of altijd al een keer de mystiek van het Verre Oosten wilt hebben beleefd, wij hebben gezorgd voor een uitgebalanceerd aanbod van Oost-Europese en Aziatische reisbestemmingen. Van Letland tot Libanon, van Thailand tot Turkmenistan en van India tot Indonesië!

Amerika

Zowel Midden- als Zuid-Amerika kun je dankzij Shoestring in groepsverband met volop vrijheid ontdekken. De Maya-cultuur in onder meer Mexico, de fantastische natuur in Costa Rica of het socialistische en muzikale karakter in het relaxte Cuba… Centraal-Amerika heeft het allemaal. En wat te denken van de combinatie van het Andes-gebergte en de indianencultuur in Zuid-Amerikaanse landen zoals Bolivia, Ecuador? Of de tropische regenwouden en uitbundige cultuur in bijvoorbeeld Brazilië en Suriname? Jouw groepsreis naar Amerika laat gegarandeerd een verpletterende indruk achter!
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden