Reizen naar MALAWI
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Malawi

Ervaringen die je niet snel zal vergeten, beleef je tijdens groepsreizen door Malawi. Om het Meer van Malawi vind je prachtige natuur. Dit meer beslaat maar liefst 20 procent van de oppervlakte van het land. Als je met je groepsreis in Malawi langs dit meer komt, zal je getuige zijn van de meest prachtige zonsopgangen. Langs de oevers van het meer vind je vissers die hun net gevangen meervallen verkopen aan voorbijgangers. De Lake flies die in enorme zwermen over het meer vliegen, worden op lokale markten gefrituurd verkocht als lekkernij. Probeer dit eens tijdens de groepsreizen door Malawi!


Malawi is gelegen in de Rift Vallei, een indrukwekkend geologisch verschijnsel, ook wel Grote Slenk genoemd. Het is een lang gerekt stelsel van slenken van wel 6.500 kilometer lang, dwars door het Oost Afrika. In deze slenken zijn hoge vulkanen en diepe meren ontstaan. Ga je met een groepsreis naar Malawi, dan bezoek je zeker de Chongoni Rock Art Area in centraal Malawi. Net als het Meer van Malawi staat deze plek op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het herbergt de meeste en oudste rotstekeningen van Afrika. Daarnaast kom je onderweg schitterende uitzichten tegen.

En natuurlijk ga je op safari in Malawi tijdens je reis. In Liwonde National Park kom je uitgestrekte grasvlakten, oeroude bossen en moerassen tegen tijdens de groepsreizen. Malawi heeft door de diversiteit aan landschap een ongekende diversiteit aan wild. Je kunt over de Shire rivier varen en vanuit je boot de olifanten, krokodillen en nijlpaarden bijna aanraken! Prachtige sabelantilopes en zebra’s leven in de natte gebieden van het park. Verder vind je er jakhalzen, luipaarden en in een speciaal afgebakend gebied ook de zeldzame zwarte neushoorn. Dit zorgt voor onvergetelijke momenten.

Malawi wordt het warme hart van Afrika genoemd. Tijdens een groepsreis door Malawi, dan maak je kennis met de warme en gastvrije bevolking. De meeste inwoners wonen met hun familie in hutten. Je zult opmerken dat de bevolking arm is en zeer traditioneel. Toch worden toeristen met open armen ontvangen en uitgenodigd om een kijkje in hun leven te nemen. Je krijgt een warm en onvergetelijk gevoel van Malawi!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden