Reizen naar MOZAMBIQUE
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Mozambique

Wil je een relaxte groepsreis? Ga dan mee met onze groepsreis naar Mozambique en kom helemaal tot rust. Hagelwitte, verlaten stranden en palmbomen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Dat is natuurlijk niet het enige: Tropische bossen, Savannes en schitterende nationale parken. In Mozambique kom je het allemaal tegen.

Een groepsreis door Mozambique is vooral voor waterfanaten een waar feest. Duiken, snorkelen, surfen… De watersportmogelijkheden zijn onbeperkt.  De onderwaterwereld is adembenemend mooi en zal voor onvergetelijke plaatjes zorgen van je Mozambique groepsreis. Naast het ongerepte koraalrif vind je hier dolfijnen, walvissen en zelfs haaien. Deze beelden alleen al maken het reizen naar Mozambique de moeite waard. ’s Avonds geniet je van heerlijke visgerechten in een van de gezellige restaurantjes. Heerlijke verse garnalen, inktvis en andere vissoorten zullen je zeker smaken. 

Tijdens de groepsreizen bezoek je ook de stad Maputo in het zuidelijke puntje van Mozambique. Deze stad heeft nog duidelijke sporen uit de tijd dat Mozambique nog een Portugese kolonie was. De schitterende ligging Maputo biedt een geweldig uitzicht op de baai. Op het strand worden hier wekelijks beachparty’s met BBQ’s gehouden en de vele cafés en jazzpodia zorgen voor levendigheid en gezelligheid. Naast alle gezelligheid valt er in deze stad ook volop cultuur te snuiven. 

Het is in Mozambique altijd fijn om met een groep te reizen. Reizen door Mozambique is goed mogelijk, maar je moet altijd opletten. De wegen in dit land zijn soms moeilijk begaanbaar, je kunt er zomaar ineens wilde dieren tegenkomen en er zijn helaas nog steeds mijnvelden aanwezig. Shoestring groepsreizen naar Mozambique laat je zo veilig mogelijk het land verkennen, zodat je zonder zorgen dit land op een speciale manier beleeft

Een groepsreis door Mozambique is relaxed, maar tegelijk ook avontuurlijk. De vriendelijke bevolking en heerlijke sfeer laten je volop genieten van dit geweldige land
 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden