Reizen naar MYANMAR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Myanmar

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Myanmar. Een groepsreis Myanmar, voorheen bekend als Birma, biedt een prachtige natuur en veel culturele hoogtepunten. Hoewel het land een roerig verleden heeft, vallen vooral de pracht en praal op. Koningssteden, gouden pagodes en sprookjesachtige steden: het land is nauwelijks beïnvloed door de westerse wereld.

Het traditionele Azië vind je in Myanmar nog terug. Eén van de meest indrukwekkende plaatsen van het land is Bagan, een gebied vol paleizen, pagodes en tempels.

Ook in Yangon vind je indrukwekkende bouwwerken, zoals de Schwedagpagode. Er wordt door de duizenden pelgrims voortdurend bladgoud aangebracht op deze pagode. De gouden rotspagode, een stoepa die ieder moment van de berg af lijkt te kunnen vallen, is tevens een bezoek waard.

Myanmar is ook een genot voor natuurliefhebbers. Prachtige wandeltochten door heuvelachtige landschappen en bossen voeren je langs kleurrijke dorpjes.

Een boottocht over het Inlemeer mag zeker niet ontbreken tijdens je Myanmar reis. Een ongelofelijk mooie vaartocht langs op palen gebouwde dorpjes, door kreekjes, onder bruggetjes door en langs drijvende akkers…  Absoluut de moeite waard!

De gastvrije en vriendelijke bevolking van Myanmar verwelkomt je graag tijdens een van de groepsreizen Myanmar. Ervaar de prachtige natuur en indrukwekkende cultuur van het land tijdens een van onze groepsreizen Myanmar.

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden