Menu

Groepsreizen Myanmar

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Myanmar. Een groepsreis Myanmar, voorheen bekend als Birma, biedt een prachtige natuur en veel culturele hoogtepunten. Hoewel het land een roerig verleden heeft, vallen vooral de pracht en praal op. Koningssteden, gouden pagodes en sprookjesachtige steden: het land is nauwelijks beïnvloed door de westerse wereld.

Het traditionele Azië vind je in Myanmar nog terug. Een van de meest indrukwekkende plaatsen van het land is Bagan, een gebied vol paleizen, pagodes en tempels.

Ook in Yangon vind je indrukwekkende bouwwerken, zoals de Shwedagonpagode. Er wordt door de duizenden pelgrims voortdurend bladgoud aangebracht op deze pagode. De gouden rotspagode, een stoepa die ieder moment van de berg af lijkt te kunnen vallen, is tevens een bezoek waard.

Myanmar is ook een genot voor natuurliefhebbers. Prachtige wandeltochten door heuvelachtige landschappen en bossen voeren je langs kleurrijke dorpjes.

Een boottocht over het Inlemeer mag zeker niet ontbreken tijdens je Myanmar reis. Een ongelofelijk mooie vaartocht langs op palen gebouwde dorpjes, door kreekjes, onder bruggetjes door en langs drijvende akkers…  Absoluut de moeite waard!

De gastvrije en vriendelijke bevolking van Myanmar verwelkomt je graag tijdens een van de groepsreizen Myanmar. Ervaar de prachtige natuur en indrukwekkende cultuur van het land tijdens een van onze groepsreizen Myanmar.