Menu

Groepsreizen Panama

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Panama. Wie door Panama reist, verveelt zich niet. Tijdens je groepsreis door Panama ontdek je de prachtige flora en fauna, idyllische eilanden en paradijselijke stranden. De pittoreske dorpjes en de hoofdstad Panama-Stad zijn ook zeker de moeite waard.

Panama-Stad, kent een mix van oud en nieuw: koloniale wijken, ruïnes, forten en moderne architectuur bestaan hier naast elkaar. Eén van de absolute hoogtepunten van je groepsreis door Panama is Bocas del Toro. Deze noordelijk gelegen eilandengroep is perfect geschikt om te genieten van sprookjesachtige stranden en in je hangmat weg te dromen over de lieflijke en kleurrijke huisjes op palen. Duiken en snorkelen tussen de prachtige koraalriffen, dolfijnen spotten tijdens een boottocht en genieten van de helderblauwe zee zijn hier fantastisch. De groepsreizen in Panama laten je reizen door het paradijs!

Tijdens je Panama groepsreis kun je in het binnenland genieten van spectaculaire gebergten, koffieplantages, rivieren en honderden vogelsoorten, waardoor deze reizen ook een waar genot zijn voor natuurfanaten en vogelliefhebbers.

Boquete mag je ook niet missen tijdens de groepsreizen door Panama: vanwege de ligging op 1.060 meter boven zeeniveau is het klimaat hier net iets anders waardoor er andere producten verbouwd worden dan in de rest van het land. Op de steile hellingen leven de Gnobe-Bugle indianen, wellicht kom je ze tegen gedurende een prachtige wandeling in dit gebied tijdens de groepsreizen door Panama.

Een groepsreis door Panama laat je kennismaken met een relaxte sfeer en oogverblindende natuur.

Ga mee op een van onze groepsreizen Panama!