Reizen naar RUSLAND
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Rusland

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Rusland. Een groepsreis door Rusland zul je nooit meer vergeten. Om het hele land te ontdekken heb je ruim de tijd nodig, maar je kunt uiteraard ook een korte citytrip naar Moskou en Sint Petersburg boeken om zo een indruk van het land te krijgen. Groepsreizen naar Rusland zijn dus een mooi alternatief!

De Transmongolië Express is een populaire manier om Rusland te verkennen. Als je meer te weten wilt komen over Rusland, dan is een groepsreis met echte Ruslandkenners een goede manier. Maak kennis met een rijke cultuur en speciale tradities. Tijdens de rondreizen door Rusland mag een bezoek aan de hoofdstad Moskou niet ontbreken. Het Kremlin, het historische centrum van de stad Moskou dat bestaat uit indrukwekkende middeleeuwse kerken vind je aan het Rode Plein. Dit is tijdens je groepsreis door Rusland één van de vele hoogtepunten.

Tijdens je groepsreis door Rusland zie je overal de invloeden van de verschillende tsaren terug, waarvan de Basiliuskathedraal een goed voorbeeld is. Deze kathedraal is een icoon voor Rusland. Een citytrip naar Moskou is ook uitermate geschikt om te winkelen, te genieten van de vele modewinkels, fonteinen en de cafeetjes die natuurlijk het speciale Russische eten serveren!

Tijdens onze groepsreizen door Rusland doet Sint Petersburg zeker niet onder voor Moskou. De stad is op eilanden gebouwd die met elkaar verbonden zijn via bruggen. Je vindt hier schitterende, historische gebouwen en het wereldberoemde Hermitage museum. Sint-Petersburg ‘by night’ bezorgt je tijdens je Rusland groepsreis een sprookjesachtig gevoel!

Ga mee op een van onze groepsreizen Rusland!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden