Menu

Groepsreizen Schotland

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Schotland. Het centrum van Edinburgh staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens een wandeling kom je langs bezienswaardigheden, zoals Holyrood House, Royal Mile en Arthurs Seat. Een bezoek aan Edinburgh Castle mag je eigenlijk niet overslaan. Midden in het centrum op een hoge rots, torent dit kasteel boven de Schotse hoofdstad uit.

Het op een na grootste eiland van Schotland is het Isle of Skye. Het eiland biedt een prachtig landschap en buitengewone natuurgebieden. De rotsformatie Old Man of Storr herken je misschien als hét icoon van Schotland. Het stadje Portree heeft een gezellige haven met gekleurde huisjes, een fijne plek om tijdens een Schotland groepsreis rond te wandelen. Skye is zonder twijfel een van de mooiste Schotse eilanden.

De omgeving van Inverness biedt prachtige wandelmogelijkheden door de Schotse Hooglanden. Loch Ness is het diepste zoetwatermeer in de regio en vooral bekend vanwege Nessie, het monster van Loch Ness. Aan het meer tref je ook de bezienswaardige ruïne van het middeleeuwse kasteel Urguhart. Perth is de perfecte uitvalsbasis om een whisky distilleerderij te bezoeken. Uiteraard staat er een whisky proeverij op het programma.

Wil je de sfeer in Schotland met zijn trotse bevolking zelf proeven? Maak dan een groepsreis Schotland met Shoestring!