Menu

Groepsreizen Spanje

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen door Spanje. Reis door het veelzijdige Andalusië waar je kunt wandelen door de prachtige natuur, maar ook kunt cultuursnuiven in de mooiste steden van Zuid Spanje. Onze groepsreis Spanje biedt vele culturele hoogtepunten tijdens de stadswandelingen in Granada, Cordoba, Sevilla en Malaga. Je vindt hier een unieke mix aan Arabische en Europese bouwstijlen.

Bezoek het middeleeuwse Alhambra en de oude wijk Albacin die hier recht tegenover ligt. Ontdek tijdens de stadswandelingen de kathedraal en het historische centrum van Cordoba die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, de grote kathedraal van Granada en Medina Azahara, de ruïnes van een ommuurde Arabische stad.  

Tijdens de optionele dagexcursie naar de Alpujarras, de uitlopers van Sierra Nevada kun je genieten van de prachtige natuurlandschappen. Je wandelt door een geweldig berggebied met witte dorpjes tegen de berghellingen gelegen, maar ook kale bergen en groene dalen. Onderweg naar Malaga maak je een stop in het natuurreservaat Torcal de Antequera. Deze staat bekend om zijn bijzondere rotsformaties. Kies voor een korte wandelroute of geniet van de rust en de mooie omgeving. 

Sluit je groepsreis Spanje af in het gezellige centrum van Malaga onder het genot van een glas sangria met een goed gevulde pan paella of wat heerlijke Spaanse tapas!