Menu

Groepsreis Turkije

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Turkije. De groepsreizen in Turkije geven je het gevoel dat je in een historisch sprookje zit. Traditie en moderne gewoonten wisselen elkaar af en de inwoners zijn hartelijk en gastvrij. Tijdens een Turkije groepsreis laten de Turken je graag kennismaken met hun land.

Je groepsreis Turkije voert je door het wonderschone Turkse landschap van Fethiye, richting Antalya. Mooie kustplaatsen met havens vol traditionele gülets, die vroeger werden gebruikt als vrachtschepen. Ontdek de plaats Kas en breng een bezoek aan de gezonken stad Kekevo.

Struin door Antalya, de ‘Parel van de Turkse Rivièra’. De pittoreske haven, baaien en prachtige stranden in de omgeving maken je groepsreis Turkije tot een geweldige ervaring. Het landschap kent pijnboomwouden, citrus- en olijfgaarden, landschappen waar je onderweg van zult genieten. Nabij Antalya liggen Perge en Aspendos, prachtige opgravingen en het best bewaarde theater uit de Romeinse tijd.

Uiteraard bezoek je ook Cappadocië tijdens de Turkije groepsreis. Hier vind je onderaardse steden, bizarre rotsen en grotwoningen. Het landschap is grillig en kleurrijk, vooral tijdens zonsopkomst. Ga mee op een van onze groepsreizen Turkije!