Jouw individuele rondreis naar Bolivia

Bolivia

Individuele rondreizen Bolivia

Stel je eigen Bolivia reis samen! Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Bolivia en pas je reis aan op jouw planning. De natuur van Bolivia is prachtig. Denk bijvoorbeeld aan de zoutvlaktes van Uyuni en het Andesgebergte. De stadjes zijn een aangename combinatie van indiaanse en Spaan koloniale invloeden. Bolivia is prima te combineren met buurland Peru.

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw individuele rondreis zal worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale agent, een echte Bolivia specialist . Dit betekent een zeer scherp aanbod en een gemakkelijke en veilige manier van boeken. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels .

Onze individuele rondreizen