Jouw individuele rondreis naar Cambodja

Cambodja

Individuele rondreizen Cambodja

Stel je eigen Cambodja reis samen! Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Cambodja en pas je reis aan op jouw planning. Cambodja heeft prachtige architectonische kunstwerken, zoals het wereldberoemde Angkor Wat. Cambodja is prima te combineren met buurlanden als Thailand, Laos of Vietnam.

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw individuele rondreis zal worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale agent, een echte Cambodja specialist. Dit betekent een zeer scherp aanbod en een gemakkelijke en veilige manier van boeken. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels.

Onze individuele rondreizen

vanaf € 1.235,- Reisduur 13 dagen
Hanoi - Halong - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Phnom Penh - Siem Reap
  • Sail in UNESCO listed Halong Bay
  • Explore the Forbidden Purple City
  • Take an excursion to Cu Chi Tunnels
  • Boat cruise along the Mekong River
  • Discover Angkor Wat temple complex