Jouw individuele rondreis naar Malediven

Malediven

Individuele rondreizen Malediven

Droom je ook van een vakantie naar de Malediven? Het paradijs met witte stranden en azuurblauw wateren? Stel dan nu jouw reis naar de Malediven zelf samen. Breng een bezoek aan je favoriete bezienswaardigheden in een tempo dat bij jou past. De Malediven zijn onderdeel van een combinatiereis Sri Lanka & Maldiven, de perfecte combinatie van cultuur en het bounty-eiland gevoel.

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt omalle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een groot aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw individuele rondreis zal worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale agent, een echte Malediven specialist. Dit betekent een zeer scherp aanbod en een gemakkelijke en veilige manier van boeken. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels.

Onze individuele rondreizen

vanaf € 1.132,- Reisduur 14 dagen
Colombo - Nuwara Eliya - Kandy - Habarana - Negombo - Maldives
  • See elephants at Minneriya National Park
  • Temple of the Tooth in Kandy
  • Nuwara Eliya tea plantations 
  • Medieval city of Polonnaruwa
  • Taste paradise in The Maldives