Jouw individuele rondreis naar Myanmar

Myanmar

Individuele rondreizen Myanmar

Stel je eigen Myanmar reis samen! Bepaal zelf de route, bezoek de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Myanmar. Wie een bezoek brengt aan Myanmar zal worden beloond met een schitterend uitzicht van gouden pagodes, vriendelijke locals en een landschap met tempels zover het oog kan reiken.

Begin met het kiezen van een van onze ‘standaard pakketten’ en kies hierbij je eigen vertrekdatum, de gewenste accommodaties, vervoersmiddelen (waar mogelijk) en zelfs de excursies die jij graag zou willen doen, wanneer je dat zou willen doen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw op maat gemaakte reis wordt direct verzorgd door een lokale agent, een echte specialist van Myanmar. Dit betekent dat je een scherp geprijsde reis kunt verwachten maar tegelijkertijd ook een gemakkelijk en veilig boekingsproces zult doorlopen. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels.

Onze individuele rondreizen