Jouw individuele rondreis naar Panama

Panama

Individuele rondreizen Panama

Stel je eigen Panama reis samen! Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Panama en pas je reis aan op jouw planning. Panama is een echte traktatie voor iedereen die van het buitenleven houdt. Ontdek Bocas del Toro met zijn ongerepte koraalriffen en witte zandstranden en baaien. Geniet van de prachtige plekken waar je kunt kajakken, snorkelen, diepzeevissen of surfen en vergeet vooral niet te ontspannen.

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een groot aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw individuele rondreis zal worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale agent, een echte Panama specialist. Dit betekent een zeer scherp aanbod en een gemakkelijke en veilige manier van boeken. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels.

Onze individuele rondreizen

vanaf € 1.387,- Reisduur 18 dagen
San Jose - Tortuguero - Puerto Viejo - Bocas del Toro - Sarapiqui - Arenal - Monteverde - Manuel Antonio - San Jose
  • Observe turtles at Tortuguero N.P
  • Snorkel in Cahuita National Park
  • Explore Bocas del Toro coral reefs
  • Kayaking on Lake Arenal 
  • Hike in Manuel Antonio National Park