Jouw individuele rondreis naar Thailand

Thailand

Individuele rondreizen Thailand

Stel je eigen Thailand reis samen! Bepaal zelf je route, bezoek de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Thailand en pas je reis aan op jouw planning. 'Het Land van de Glimlach' is in vele opzichten de perfecte bestemming om doorheen te reizen. Met haar prachtige jungle, beroemde stranden, hectische stadsleven, oude tempels en gastvrije mensen is Thailand dé vakantiebestemming bij uitstek.

Bij de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Vervolgens kun je een groot aantal excursies aan je reisschema toevoegen. De internationale vluchten zijn niet inbegrepen. Deze zal je zelf moeten boeken.

Jouw individuele rondreis zal worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale agent, een echte Thailand specialist. Dit betekent een zeer scherp aanbod en een gemakkelijke en veilige manier van boeken. Omdat hij / zij natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je in het Engels.

Onze individuele rondreizen