Reiszoeker

5 redenen om voor Shoestring te kiezen...

Onze sterke punten

Ben jij niet zo'n groepmens of ga je het allerliefst zelfstandig op pad? Met de individuele rondreizen van Shoestring kies je eerst een basis reis, waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Hoe gaaf is dat?!

Kies je voor Shoestring, dan kies je voor:

 

GA VOOR GROEN, GROENER.... GROENST

Global warming; een term waar je tegenwoordig bijna niet meer omheen kunt. En terecht, want we weten allemaal dat nú het moment is dat er íets moet gebeuren om het verder opwarmen van de aarde tegen te gaan. Bij Shoestring denken we na over het behoud van de wereld. Kies je voor Shoestring, dan kies je voor een duurzame manier van reizen!

Interessante artikelen, de laatste ontwikkelingen en tips over wat jij zelf kunt doen om jouw reis groener te laten verlopen... Je leest het op onze website Feelingresponsible.org.

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN REISVOORSTEL AAN

Het aanvragen van een reisvoorstel is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Er is geen verplichting om het aanbod dat je van onze lokale agent krijgt te boeken (hoewel we natuurlijk hopen dat je dat wel doet... :). Verstuur je aanvraag eenvoudig via onze website en binnen 2 werkdagen neemt een lokale expert - die zijn/haar land écht kent - contact met je op. 

BOEK DIRECT BIJ JE REISSPECIALIST TER PLAATSE 

De aanvraag voor jouw individuele reis wordt rechtsreeks behandeld door onze lokale agent. Je communiceert dus direct met een reisspecialist uit het land waar je op vakantie gaat. Hij/zij kent de bestemming dus echt en kan je leuke tips geven over de leukste plaatsjes en lekkerste restaurantjes. Waarom? Ze eten er zelf! Omdat deze reisspecialist natuurlijk geen Nederlands spreekt, communiceer je tijdens je aanvraag in het Engels. Shoestring kan deze lokale reisspecialisten van harte aanbevelen omdat we al jaren met hen samenwerken.

JOUW REIS OP MAAT VOOR DE BESTE PRIJS 

Doordat de aanvraag van jouw reis door onze lokale experts in behandeling wordt genomen, is ons aanbod altijd scherp geprijsd aangezien er op deze manier geen gebruik wordt gemaakt van dure en onnodige tussenpersonen. Dit betekent ook dat een groot deel van het geld dat jij besteedt in de lokale economie uitgegeven wordt. Ter plaatse wordt men er beter van dat jij op bezoek komt terwijl je toch een zeer scherpe prijs betaalt. Kortom een win-win situatie voor iedereen! 

BOOK SECURELY WITH PEACE OF MIND

Zodra jij je je reis met de lokale reisspecialist hebt samengesteld en het eens bent over de route en de prijs, zal Shoestring contact met je opnemen en je de factuur sturen. Je hoeft dan geen geld over te maken naar verafgelegen plek met onduidelijke financiële regels maar gewoon veilig naar Shoestring. Wij zorgen dat het geld op tijd bij onze lokale reisspecialist aankomt. Het grote voordeel voor je is dat jouw zo valt onder de reisvoorwaarden van Shoestring en dat je nu ook verzekerd bent via de SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Zou je rechstreeks in het buitenland boeken en betalen dan kun je nergen verhaal halen als je ontevreden bent over de uitvoering of als de lokale agent toch niet bonafide blijkt te zijn. Reis veilig en boek bij Shoestring.