Reiszoeker

Wat bieden de individuele rondreizen van Shoestring?

Individuele rondreizen uitgelegd

De individuele rondreizen van Shoestring bieden reizigers de mogelijkeheid om een geheel eigen reisroute samen te stellen, in samenwerking met onze lokale reisspecialists op bestemming. Op onze website vind je een groot aanbod van verschillende 'reispakketten', met keuze uit oneindig veel prachtige landen. Deze pakketten kan je helemaal naar eigen wens afstemmen, zodat je met alle gemak jouw droomreis samenstelt. Wil je bijvoorbeeld op een specifieke dag arriveren en weer vertrekken en heb je een sterke voorkeur voor een bepaalde accommodatie of transportmiddel? Geen probleem! Jij bepaalt het. Je kan zelfs je eigen excursies kiezen en toevoegen aan je reispakket.

Houd je van zelfstandig reizen, stel dan vandaag nog jouw ideale droomreis samen met de individuele reizen van Shoestring!

Hoe werkt het?

Kies jouw reis

Ga naar individuele reizen pagina, kies een bestemming en selecteer vervolgens jouw lievelingspakket.

 Selecteer jouw aankomstdatum

Kies de datum waarom je het liefst op jouw gekozen bestemming aankomt. Let op: De internationale vlucht is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.

Pas de reis aan op jouw wensen

Maak nu de gewenste wijzigingen aan het pakket. Zo heb je de mogelijkheid om de reisduur, de accommodaties, de excursies en zelfs de transportmethode tussen de locaties te wijzigen.

Vraag een offerte aan

Als je jouw reispakket hebt samengesteld, klik dan op de button "vraag offerte aan". Heb je nog een vraag? Of wil je iets vermelden wat bijvoorbeeld nog niet eerder in de aanvraag genoemd is? Voeg dit dan toe in het veld "Opmerkingen". 


Wat gebeurd er nu?

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de eerste stap gezet om jouw droomvakantie te realiseren! Jouw aanvraag is naar onze lokale reisspecialist in jouw gekozen bestemming gestuurd.

MijnShoestring

Je hebt een e-mail ontvangen met een uitnodiging om je eigen MijnShoestring account aan te maken. Doe dit zeker, want op jouw eigen Shoestring pagina kan je in contact komen met onze lokale reisspecialist die al jouw vragen beantwoordt! Zeker niet onhandig.

In contact met een reisspecialist

Heb je dus een brandende vraag aan de lokale reisspecialist, dan kan je binnen twee werkdagen een antwoord verwachten. Je wordt per mail op de hoogte gesteld als je een nieuw bericht in je MijnShoestring account hebt.

Jouw offerte en het plaatsen van een boeking

Zodra wij je een reisvoorstel sturen die voor jou interessant is, laat dit dan vooral onze lokale reisspecialist weten. Je ontvangt dan van Shoestring een factuur met daarbij de betalingsinstructies. De reisdocumenten voor jouw reis worden uiterlijk twee weken voor vertrek verstrekt. Voor eventuele vragen over dit proces kan je terecht bij onze lokale reisspecialist.  

Vragen? 

Heb je nog vragen over het online samenstellen van een individuele reizen? Neem dan contact op met [email protected] of bel ons op het telefoonnummer 020-685 02 03.