Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

China op z'n mooist

Laat je overtuigen door de schoonheid van dit immense land...

China, het land van grote contrasten: van hypermoderne miljoenensteden tot decennia oude dorpjes met eeuwenoude tradities. Twijfel je nog of je dit land wel bovenaan je bucketlist moet zetten? Kijk even naar deze foto's en wedden dat je er ook as-soon-as-possible naartoe wilt…?!


De Chinese Muur

Onmisbaar aan een bezoek aan China is een wandeling over dit wereldwonder van formaat. Steile trappen, kronkelpaden waar de trappen ontbreken, stukken vlakke muur, het komt allemaal voorbij tijdens je ontdekkingstocht over de Muur. Het prachtige landschap is een verademing om naar te kijken.


Tianzi Mountains

Tianzi Mountains zijn rotsen van marmer, ze bevinden zich in Zhangjiajie National Forest Park. De hoogste rots is bijna 1,3 kilometer hoog. Stel je dit uitzicht eens voor! Het is niet voor niets dat deze in veel lijsten voorkomt als plek die je gezien móet hebben.Yangshuo en het karstgebergte

Het landschap van Yangshuo ben je vast al eens tegengekomen op placemats en kalenders bij Chinese restaurants in Nederland. Een absolute must-do is een fietstocht door deze sprookjeachtige omgeving.


De Longji-rijstterrassen

De Longi-rijstterrassen liggen sensationeel tegen én over een bergrug heen gedrapeerd. Een prachtige wandelomgeving en een walhalla voor fotografen!


Pingyao

Deze goed bewaard gebleven traditionele Han-stad is niet voor niets door UNESCO uitgeroepen tot Cultureel Werelderfgoed. Je droomt weg terwijl je door de kleine steegjes loopt, langs de door rode lampions versierde huizen en met op de achtergrond rinkelende riksja's.


Hong Kong

In het hypermoderne Hong Kong kijk je je ogen uit. Pak de Starferry over de Victoria Bay met zicht op kolossale wolkenkrabbers, stap in het trammetje naar Victoria Peak of stort je in het 'shop gebeuren'.


Het Terracottaleger

Xi'an is in historisch opzicht een zeer belangrijke stad. Even buiten de stad is het beroemde Terracotta leger van keizer Qin Shihuang te bewonderen. Duizenden manshoge kleisoldaten bewaken zijn graftombe uit de 3de eeuw voor Christus.


Minderheden in Dali

Dali ligt tussen het Erhaimeer enerzijds en 4000 meter hoge bergen anderzijds. Het is het leefgebied van de kleurrijke Bai en Yi minderheden.


De panda's bij Chengdu

De reuzenpanda's zijn dé bezienswaardigheid van Chengdu, de hoofdstad van Sichuan. Dit is de thuisprovincie van de reuzenpanda en in het Panda Breeding Centre aan de rand van de stad kun je deze fraaie dieren zien. Er leven er naar schatting nog ongeveer duizend in het wild.

 

 

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden