Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Reisthema's

Shoestring organiseert al ruim 15 jaar de mooiste avontuurlijke groepsreizen naar vijf continenten. Vind de groepsreis die bij je past!

Budget reizen

Bijzonder scherpe prijzen hebben onze reizen onder de naam "Shoestring on a Budget". Hét verschil met het reguliere aanbod is dat je voornamelijk reist met het openbaar vervoer, waarbij je uiteraard een zit-/slaapplaats reserveert. Wat niet verschilt van de 'normale' reizen is de ontmoeting met fascinerende culturen en het bezichtigen van het mooiste natuurschoon op aarde. Bekijk het aanbod Budget reizen.

Festival reizen

Bij Shoestring kun je ook terecht voor een scala aan prachtige festivalreizen. Tijdens een aantal van onze reizen bezoek je wereldberoemde festivals. Te denken valt aan olifantenparades in Sri Lanka, het eeuwenoude Inca-festival Inti Raymi in Peru of watergooien op het Songkran-festival in Thailand. Geniet van opzwepende muziek, kleurrijke dansers en artiesten, traditionele gerechten en vooral van veel vrolijkheid! Bekijk het aanbod Festivalreizen.

Safari reizen

Maak een safari vakantie voor een onvergetelijke reiservaring. Shoestring organiseert bijzondere safari groepsreizen naar onder andere Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique, Malawi, Zambia etc. Het continent Afrika leent zich instekend voor avontuurlijke safari reizen. Tijdens een safari reis ontdek je het overweldigende natuurschoon en het indrukwekkende wildlife. Bekijk het aanbod Safari reizen.

Single reizen

Shoestring heeft een uitgebreid aanbod aan Single reizen. Deze single reizen zijn uitsluitend voor alleenreizenden. De reisroutes en voorwaarden zijn identiek aan onze andere avontuurlijke rondreizen, maar er mogen geen stelletjes mee. Hierdoor ontstaat een andere groepsdynamiek en kan een reis voor jouw als alleenreizende nog leuker worden. Gemiddeld reist een kwar van onze reizigers zonder partner dus met grote waarschijnlijkheid ne je niet de enige. Bekijk het aanbod Single reizen.

Shoestring at Work

Wil jij een land écht leren kennen en helpen met het opbouwen ervan? Bij de [email protected] reizen sluit je jouw reis af met vrijwilligerswerk. Op deze manier kan je iets betekenen voor je reisbestemming. Het is mogelijk om een vrijwilligersproject als verlenging van je reis bij te boeken voor de bestemmingen Thailand, Costa Rica, Cambodja, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Nepal en Ecuador. Bekijk hier onze [email protected] reizen.

Taalcursussen

Voorafgaand aan de reis leer je zo de eerste beginselen van de lokale taal en cultuur. Er worden taalcursussen naar Cuba en Mexico aangeboden. Dé manier om je voor te bereiden op je reis! Bekijk het aanbod taalcursussen.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden