Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Bagage en kledij Panama

Wat betreft je kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren (laag over laag). Neem vooral luchtige katoenen kleding mee. Ook is het handig om afritsbare broeken mee te nemen. Voor 's avonds is een hoog gesloten shirt met lange mouwen of een dunne coltrui handig als bescherming tegen de muggen. Neem daarnaast een trui of een sweater mee en een regenjack. Een paraplu is handig zowel tegen de regen als tegen de felle zon. Een paar goede, ingelopen wandelschoenen met goed profiel en slippers of sandalen is alles wat je voeten vereisen.
Denk verder bij het samenstellen van je bagage bijvoorbeeld aan een dagrugzak, zaklamp, naaigerei (schaartje niet in je handbagage tijdens de vlucht), wasmiddel, universeel geldige verloopstekker, reis- en taalgids, anti-muggenlotion, opblaaskussen, fotocamera/video, voldoende fotomateriaal, verrekijker, handdoeken, zonnebril, zonnebrandcrème, toiletartikelen, badslippers, zwemkleding, evt. snorkelspullen, wekker, schrijfgerei, zakmes (niet in je handbagage tijdnes de vlucht), paspoortkopieën en verzekeringsbewijs van je cheques en je reisverzekeringspolis. Het is niet nodig om een slaapzak, slaapmatje of klamboe mee te nemen.
Dit alles verpak je het liefst in een weekendtas of rugzak, niet in een harde koffer, omdat die lastig te vervoeren is. Daarnaast is een kleine rugzak of schoudertas handig voor de dagelijkse handbagage. Voor het opbergen van waardepapieren kun je het beste een dunne geldgordel kopen, die je onder je kleding kunt dragen. Zorg dat je bij vertrek uit Nederland een stel schone kleren in de handbagage hebt en 48 uur zonder je grote bagage kunt, voor het geval dat de bagage later aankomt dan jijzelf. Zorg dat je bagage niet te zwaar is. Hij moet soms op het dak van de bus en de groep wordt er niet vrolijker van als er telkens één niet te tillen koffer omhoog moet!

Bever Zwerfsport: De winkels van Bever Zwerfsport hebben een ruim assortiment aan allerlei reisartikelen. Naast kleding en reisbenodigdheden vind je er ook reisboeken. Leuk om hier met behulp van bekwaam adviserend personeel alvast je vakantie een beetje voor te bereiden. In de meeste grotere plaatsen in Nederland is wel een filiaal te vinden.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden