KIES EEN REISSOORT
ALLE REIZEN
GroepsreizenGROEPSREIZEN
SinglereizenSINGLEREIZEN
Individuele rondreizenINDIVIDUELE RONDREIZEN
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Thailand Totaal

Land van de Glimlach - Reis voor singles

Boek v.a.   € 1 499,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 22 DAGEN

Groepsreis Thailand Totaal

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers, tenzij anders vermeld. De prijs is gebaseerd op een prijs in Thaise baht (door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen). Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd). Tijdens feestdagen (zoals Nieuwjaar of Songkran) kunnen de prijzen verhoogd worden.
€ 44

Bangkok – Kanalen en klongs

Vanaf je hotel wandel je naar de dichtstbijzijnde halte van de Chao Praya Express Boat. Je gaat aan boord en vaart stroomopwaarts over de Chao Praya-rivier naar Nonthaburi, waar je de lokale markt verkent met zijn exotische vruchten en groenten. Pet longtailboat vaar je een smaller kanaal in naar het Bang Yai district. Opvallend is dat de huizen hier alleen over het water bereikt kunnen worden. Je bezoekt Wat Saotonghin of Wat Ratprakongtham, lokale tempels. Om de groene regio verder te kunnen exploreren stap je over op kleine ‘raketbootjes’ (maximaal 2 reizigers per bootje). In een lokaal Bang Yai restaurant geniet je van een lichte maaltijd, om vervolgens weer op een longtailboat te stappen voor de terugvaart naar Bangkok. Je boot legt aan bij de Tha Chang- of de Tha Maharaj-pier, dicht bij de tempel Wat Phra Kaew en het Grand Place. Na aankomst kun je op eigen gelegenheid de stad verder verkennen.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
13:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
18:00 uur: Aankomst Tha Chang- of Tha Maharaj-pier

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegelden, boottransfers, lichte maaltijd
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 44

Bangkok – Op de fiets

Ontdek de Thaise hoofdstad met ‘Co's Classical tour’! Je tocht op de fiets begint vanuit hartje Chinatown, door boeiende steegjes en markten. Per longtailboot, waar ook de rijwielen ingaan, vaar je naar de laatste plantages van Centraal-Bangkok. Je ziet waarom Bangkok soms ook wel het ‘Venetië van het Oosten’ wordt genoemd. Huizen op palen, vrouwen die aan de oever de was doen, plonzende kinderen… Je fietstocht gaat verder, op de grens van de bebouwde kom afgewisseld met fascinerend tropisch groen. Je ontdekt op deze manier 'het andere Bangkok’: hier fiets je dwars door de natuur! Na een lichte ‘Thai-style’ maaltijd keer je terug naar Chinatown.
NB: Bij minder dan 7 deelnemers wordt het een ‘join in’ excursie. Er kunnen dan ook andere reizigers buiten je groepsleden op deze excursie meegaan. 

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
07:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
12:00 uur: Terug bij het hotel
of
13:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
18:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, fietshuur, (boot)transfers, entreegelden, lichte maaltijd
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 30

Chiang Mai – Doi Suthep en handwerkateliers

Je bezoekt één van Chiang Mai's oudste tempels, Wat Phra Singh. Deze tempel is een mooi voorbeeld van de oude Lanna architectuur (1259-1588). Vervolgens rijd je de 1676 meter hoge heuvel Doi Suthep op. Op de top ligt Chiang Mai's meest befaamde tempel, Wat Prathat Doi Suthep. Vanaf de parkeerplaats moet je nog de 300 treden tellende trap op, maar je kunt er ook voor kiezen om (optioneel) met de kabelbaan te gaan. Het uitzicht vanaf het tempelterras is bij helder weer kortweg gezegd verbluffend.
Na de lunch in een lokaal restaurant bezoek je verschillende ateliers in het district Sankamphaeng, dat bekend is om zijn traditionele ambachtslui. In de werkplaatsen zie je hoe bijvoorbeeld de bamboe-en-papieren parasols worden gemaakt. Interessant zijn ook de zilversmid, een zijdeweverij of de productie van het prachtige lakwerk. Na afloop word je terug naar je hotel gebracht.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
09:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
14:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, transfers, lunch
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 72

Chiang Mai - Elephant Nature Park (opgeven bij boeking!)

Je wordt opgehaald bij het hotel en rijdt door een schilderachtig landschap naar het ‘Elephant Nature Park’. Deze plek is een natuurlijk thuis voor verwaarloosde olifanten, buffels en andere dieren. Door je bezoek aan het park steun je regionale projecten en help je mee aan het behoud van de olifant.

In het ‘Elephant Nature Park’ kun je olifanten observeren in hun natuurlijke leefomgeving. Vanaf het uitkijkpunt heb je de mogelijkheid om de grijze reuzen fruit te voeren. Daarna wordt er een heerlijke, gevarieerde lunch verzorgd met internationale en Aziatische gerechten. Na de lunch is het tijd om de olifanten te aanschouwen terwijl ze spelen en zichzelf wassen in de rivier. Kom dichterbij, pak een borstel en help de vriendelijke dieren bij het wassen. Als je niet van zwemmen houdt kun je de olifanten ook vanaf de oever van de rivier bewonderen. In de namiddag is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en word je terug gebracht naar het hotel in Chiang Mai.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:00-08:45 uur: Vertrek vanaf het hotel
17:00-17:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: lunch, transfers, entreegeld, lokale gids
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Genoemde prijs is voor volwassenen,voor kinderen van 6-12 jaar is het 'half geld'. Voor kinderen jonger dan 6 jaar is het gratis. 

€ 30

Chiang Mai – Kookles ‘Chiang Mai cuisine’

Een leuke ‘join in’ kookcursus onder leiding van gedreven, vriendelijke leerkrachten. Een mooie kans om Thaise gerechten leren te bereiden in een traditionele setting. Je wordt opgehaald van je hotel en naar de Ban Thai Cookery School gebracht. Voordat je daadwerkelijk de Thaise gerechten gaat maken die je tijdens je vakantie gegeten hebt (of nog gaat eten), bezoek je 's ochtends eerst samen met de ‘chef’ de lokale markt. Hier worden de nodige ingrediënten gekocht voor het maken van je eigen pittige Thaise garnalensoep of kruidige ‘noodle gerecht. Weer terug in de kookschool begin je met de les. Je bereidt in een gezellige atmosfeer je eigen Thaise lunch! Na afloop van de cursus word je weer teruggebracht naar je hotel.
NB: dit is een ‘join in’ cursus; er kunnen dus eventueel ook andere cursisten (buiten je groepsleden) deelnemen. Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
09:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
16:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige ‘join in’ kookcursus, zelfbereide lunch, kookboekje, transfers
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 30

Chiang Mai – Op de fiets

's Middags trek je er op de fiets op uit voor een verkenning van de omgeving van Chiang Mai. In het begin van de tocht volg je de Ping-rivier zuidwaarts. De rit voert door een groene omgeving. Je stopt op verschillende plaatsen, zoals bij een voormalige leprakolonie uit het begin van de vorige eeuw. De weg leidt verder over landweggetjes waarbij de je de groene natuur en het landelijke Thailand kunt proeven. Als afsluiting van de fietstocht wordt er gestopt bij de tempelruïnes van het Lanna koninkrijk (1259-1588), voordat je Chiang Mai weer binnen rijdt.
NB: het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen. Je reisbegeleider moet tijdig weten of je mee wilt doen aan deze excursie. Hij/zij moet namelijk je lengte doorgeven, zodat je een goed formaat fiets hebt.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
13:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
17:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, fietshuur, transfers
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 96

Chiang Mai – Tweedaagse trektocht (opgeven bij boeking!)

Deze tweedaagse trektocht voert door een prachtig landschap en langs pittoreske dorpjes van diverse stammen. Je wandelt en vaart op een bamboe vlot. De omstandigheden zijn enigszins primitief, maar op de overnachtingplaatsen zijn bedden en muskietennetten aanwezig. Slaapzakken en rugzakken voor de tocht kunnen eventueel worden gehuurd. Bagage die je niet gedurende de trektocht nodig hebt, kan gestald worden in ons hotel in Chiang Mai. Een handdoek is wel handig. Tijdens de trektocht draag je zelf de spullen die je nodig hebt. Je hoofdbagage kan worden achtergelaten in Chiang Mai. Die zie je daar na je trektocht weer terug.

Geef bij de boeking door of je mee wilt gaan met deze trektocht. NB: Indien er slechts 1 t/m 4 deelnemers zijn voor deze optionele trektocht, dan zal deze worden uitgevoerd op ‘join in’ basis. Dat betekent dat ook andere reizigers (buiten je groepsgenoten) kunnen deelnemen aan de trektocht. Vanaf 5 deelnemers heb je een ‘eigen’ groep.

NB: Wanneer je de optionele trekking boekt, maak je geen gebruik van het standaardprogramma. Uiteraard zijn deze kosten al met de prijs van de optionele trekking verrekend. Het lopen van de trekking betekent ook dat je minder vrije tijd in Chiang Mai te besteden hebt.

Eerste wandeldag Chiang Mai - Karen dorp:
Tussen 09:00 en 09:15 uur word je per pick-up truck opgehaald van je hotel. Het avontuur vangt aan, even ‘back to basic’! In het dorpje Mae Malai wordt nog even gestopt bij de lokale markt, je gids doet hier de laatste inkopen voor het avondeten. Verder naar de Mork Fah waterval, waar je even kunt zwemmen en ontspannen. In een lokaal restaurant gebruik je de lunch, om vervolgens verder te rijden naar de Pong Deuad warmwaterbronnen voor een korte stop. Hier begint de trektocht. Je wandelt gedurende circa vier uur over de beboste heuvels en langs rijstvelden. Na aankomst in een dorp van de Karen-minderheid, waar je ook overnacht, kun je op eigen gelegenheid het dorpje en zijn omgeving verkennen. Je gids houdt zich bezig met het bereiden van een smakelijk, doch eenvoudig diner. Na het avondeten is het tijd voor een gezellig samenzijn met verhalen, grapjes en dansen om het kampvuur.
Inbegrepen maaltijden zijn vandaag lunch en diner.

Tweede wandeldag Karen dorp - Chiang Mai:
Waarschijnlijk word je wakker gekraaid door de dorpshanen. Sta vroeg op en ervaar het ontwakende dorpje. Na het ontbijt neem je afscheid van je gastfamilie en vervolgt de trekking. In een dorp van de Rode Lahu-minderheid liggen op de rivier de bamboevlotten al op je te wachten (afhankelijk van het waterniveau!). Je maakt een ontspannen rafttocht van circa twee uur naar Sob Kai, een dorpje van de Shan-minderheid. Hier gebruik je de lunch voordat je per pick-up truck terug rijdt naar Chiang Mai. Rond 17:00 uur ben je terug bij je hotel.
Inbegrepen maaltijden zijn vandaag ontbijt en lunch.

NB: Deze trekking wordt op verschillende manieren gelopen. De trektocht is prima te doen voor mensen met een goede conditie. Realiseer je wel dat in geval van grote regenval het te lopen traject glibberig kan worden en daardoor een stuk zwaarder dan onder normale omstandigheden. Al naar gelang het seizoen en weersomstandigheden wordt de route soms aangepast. Het kan dus zijn dat je op jouw trektocht andere dorpjes aandoet. Je reisbegeleider bekijkt de situatie ter plaatse. Het aantal hierboven vermelde loopuren is bij benadering.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Dag 1 om 09:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
Dag 2 rond 17:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: ervaren Engelstalige gids/kok, entreegeld Huay Nam Dang Nationaal Park, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, transfers per pick-up truck, eenvoudige accommodatie, bamboe rafting (circa 2 uur)
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
€ 54

Chiang Mai – Zweven door de boomtoppen, ‘Eagle Trek’

Je wordt opgehaald van je hotel en naar Baan Nam Khong gebracht, middenin de jungle op ongeveer 50 km afstand vanaf Chiang Mai. Hier beleef je op flinke hoogte je ‘Treetop Eco Adventure’. Tijdens de ‘Eagle Trek’ ontdek je op een unieke manier het maagdelijke regenwoud. Door middel van met kabels verbonden bomen zoef je door de boomtoppen van platform naar platform. Vanuit een compleet ander perspectief bekijk je de jungle. Gedurende een 2 km lang parcours met onder andere 22 platforms in bomen en twee hangbruggen word je begeleid door een ervaren team. Na afloop van dit jungleavontuur word je terug naar je hotel gebracht.
NB: het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 6 personen.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
12:30-13:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, transfers, entreegeld, Eagle Trek
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden