Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Venezuela Groepsreis

Op zoek naar de capibara - Reis voor singles

Boek
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 23 DAGEN

Venezuela Groepsreis

€ 25

Barinas - raften

Rafttocht over de rivier Acequias, waaraan het raftingkamp is gelegen. Deze rivier is klasse 3 (afhankelijk van de waterstand). De tocht duurt ongeveer 1 uur. Er gaat uiteraard een ervaren gids mee.
€ 290

Ciudad Bolivar - 1-daagse excursie Angel Falls

Rondvlucht boven de watervallen, inclusief lunch en begeleiding van een lokale gids. Niet inbegrepen: entree nationale park (ongeveer 8 euro) en lokale luchthavenbelasting (ongeveer 4 euro).
€ 310

Ciudad Bolivar - 2-daagse excursie Angel Falls

Inbegrepen: 2x lunch; 1x diner; 1x ontbijt; vliegreis; bootreis; Engelssprekende gids; non-alcoholische dranken. Niet inbegrepen: entree nationale park (ongeveer 8 euro) en lokale luchthavenbelasting (ongeveer 4 euro).
€ 315

Ciudad Bolivar - 3-daagse excursie Angel Falls

Vliegen naar Canaima, wandeling achter de Salto Sapo (waterval) en langs de lagune van Canaima, boot naar kamp Salto Angel, wandeling naar voet waterval, terug met de boot, vliegen naar Ciudad Bolivar. Inbegrepen: 2 ontbijt/3 lunch/2 diner. Min. aantal deelnemers 3
Exclusief: entree Nationale Park (€ 8) en lokale luchthavenbelasting (€ 4)
€ 20

Llanos - boottocht

Vandaag kun je 's ochtends facultatief deelnemen aan een boottocht om met wat geluk allerlei dieren te spotten. Het dierenleven in de Llanos is uitbundig, er komen onder andere kaaimannen, capibara's ('s werelds grootste knaagdier) en uiteraard vele vogelsoorten voor.
€ 15

Llanos - jeepsafari

's middags kun je optioneel een rit per truck in de omgeving maken. Het dierenleven in de Llanos is uitbundig, er komen onder andere kaaimannen, capibara's ('s werelds grootste knaagdier) en uiteraard vele vogelsoorten voor.
€ 60

Mérida - canyoning

Je volgt lopend, glijdend, zwemmend en abseilend de loop van de rivier door de Santa Catalina canyon. Hiervoor heb je wel wat lef nodig! Je krijgt materiaal (ook een wetsuit) en begeleiding van een ervaren gids.
€ 20

Mérida - mountainbiken

Een pittige mountainbike tocht door de bergen van Merida.
€ 60

Mérida - parapenten (omgeving)

Hangend aan een parachute zweef je vanuit de bergen rondom Merida naar beneden. Je maakt een duo-sprong, dus je gaat met een ervaren instructeur mee. Uiteraard afhankelijk van weer- en windcondities.
€ 35

Mochima - snorkelen

Boottocht langs de kleine eilandjes in Mochima, om dan vele vogels en hopelijk dolfijnen te spotten. Ook zijn er mogelijkheden om te snorkelen. Je luncht dan op één van de eilanden met prachtige witte zandstranden.
€ 5

Mucuchíes - entree warmwaterbronnen

In de middag maak je een wandeling naar de hete bronnen van Musui. De wandeling gaat over een berghelling en biedt mooie uitzichten over de vallei van Mucuchíes. Aangekomen bij de warme bronnen kun je heerlijk baden om daarna weer terug te wandelen genietend van mooie vergezichten.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden