Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Venezuela Groepsreis

Op zoek naar de capibara - Reis voor singles

GROEPSGROOTTE: 6-24 | 23 DAGEN

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze Venezuela Groepsreis. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.

Nieuws

10-07-2014Extra controle handbagage vluchten VS
Reizigers met een rechtstreekse vlucht naar de Verenigde Staten moeten vanaf dinsdag 8 juli rekening houden met een extra controle van de elektronische apparatuur in hun handbagage. Reizigers kunnen worden verzocht hun apparatuur uit de beschermingshoes te halen en aanzetten. Hierna mag de reiziger de elektronische apparatuur meenemen aan boord. De maatregel geldt alleen voor handbagage. De maatregel geldt voor alle elektronica met batterijen zoals telefoons, laptops, tablets, camera’s, e-readers, kleine spelcomputers en MP3-spelers. Als de apparatuur op verzoek niet aangezet kan worden of niet uit de beschermhoes gehaald kan worden, mag de apparatuur niet mee het vliegtuig in. De extra controle vindt plaats aan de gate, voor het boarden en geldt alleen voor rechtstreekse vluchten naar de Verenigde Staten. Schiphol stelt alles in het werk om extra wachttijd te voorkomen. Reizigers kunnen bij hun luchtvaartmaatschappij informeren hoe laat ze op de luchthaven aanwezig moeten zijn.

Wat is inclusief?

 • Internationale vluchten
 • alle transport met airconditioned (mini)bus
 • jeeps tijdens de Andestocht naar Los Nevados
 • overnachtingen in middenklasse hotels (soms eenvoudig) / posadas / churuata Llanos / hangmat in hato San Andrés
 • jeep- en ezeltocht Los Nevados
 • 2-daags verblijf Orinocodelta incl. boottocht, wandeling, bezoek Waraofamilie, ontbijt en diner
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • luchthavenbelastingen
 • brandstofheffing.

Wat is exclusief?

 • Overige maaltijden
 • optionele excursies
 • alle entreegelden
 • fooien
 • boekingskosten
 • bijdrage Calamiteitenfonds (enkel in Nederland)
 • reis- en annuleringsverzekering.

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Shoestring op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.Zakgeld

Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen. 

Richtbedrag voor zakgeld per persoon op deze reis: € 200 - € 250 p.w.

Boek niet te laat!

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden