Menu

Single reizen

Ga ongedwongen en gezellig op reis met andere singles in de leeftijd van 21 tot en met 45 jaar. Onze single reizen zijn vakanties voor iedereen die (even) geen maatje heeft om mee op vakantie te gaan. Je hebt de keus om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of om juist met de groep mee te gaan. Leer niet alleen andere landen en culturen kennen, maar óók je medereizigers.

Ben jij tussen de 21 en 46 jaar oud?

Kies dan voor een van onderstaande reizen! In vergelijking met onze reguliere groepsreizen zijn de routes en voorwaarden van onderstaande single reizen identiek en is het enige verschil dat er geen stelletjes deel mogen nemen aan de reizen én dat je tussen de 21 en 46 jaar oud moet zijn. Ben je jonger of ouder, dan mag je helaas niet mee op deze reizen. Reis je echter samen met iemand die wél tot de juiste doelgroep behoort, dan maken we speciaal voor jou een uitzondering.

Gevarieerd reisaanbod

Ook als single reiziger tussen de 21 en 46 jaar ligt de wereld dankzij Shoestring aan je voeten. Bovendien variëren de reizen korte 8-daagse reizen tot en met een bezoek aan meerdere landen in dezelfde regio. Wil je ook een onvergetelijke reis maken? Met Shoestring kies je de reis die bij je past.

Voor iedere doelgroep een single reis

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Op deze pagina hebben we alle single reizen voor de doelgroep 21 t/m 45 jaar opgesomd.

Op zoek naar een reis die beter bij je wensen past? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij onze andere single rondreizen:

✓ Single reizen: 25 t/m 35 jaar
Single reizen: 40 t/m 65 jaar