Menu

Single reizen 40 t/m 65 jaar

Wil jij graag verder de wereld ontdekken, maar ga je liever niet (meer) alleen op pad? Ga dan mee op een single reis! Alleen reizen maar toch samen in een groep, dát zijn single reizen van Shoestring. Deze reizen zijn uitermate geschikt om andere alleenreizenden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen activiteiten te ondernemen. Op vakantie met leuke singles (solo reizigers) van 40+? Wij hebben diverse reizen naar vele landen.

Droom jij ook weg denkend aan verre exotische bestemmingen en andere reizigers ontmoeten? En ben je tussen de 40 en 66 jaar? Ga mee op een van onderstaande reizen!


Single reizen voor verschillende leeftijden

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Door te werken met verschillende leeftijdsgroepen, zit er altijd wel een leeftijdsgenootje bij je in de groep! En dat is wel zo leuk! 

Als je nét buiten de leeftijdscategorie valt, maar graag mee wilt met een single reis, maken wij een uitzondering op deze regel. Wij zullen reizigers die maximaal 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie tot de reis toelaten. Is het leeftijdsverschil groter dan 1 jaar, maar reis je samen met iemand die wél tot de juiste doelgroep behoort, dan maken we speciaal voor jou vaak een uitzondering.

Val jij buiten de groep 40-65 jaar? Neem dan eens een kijkje bij onze andere reizen: 

✓ Single reizen 18 t/m 45 jaar 
✓ Single reizen: 25 t/m 35 jaar 
 Groepsreizen


Single reizen voor 40+ers eenzame singles? 

Om even een misverstand uit de wereld te helpen: NEE, NEE & nog eens NEE... onze single reizen zijn absoluut geen datingreizen. Samen met andere solo reizigers een land echt leren kennen, dát is het uitgangspunt van onze single reizen. 


Stelletjes en jongeren niet welkom

Onze single reizen (40-65 jaar) zijn identiek aan onze reguliere vertrekdata. Het enige verschil is dat er op deze reizen geen stelletjes mee mogen én dat onze single reizen leeftijdsgebonden zijn. Dit zorgt voor een erg leuke groepsdynamiek. Val jij niet binnen de leeftijdscategorie 40 t/m 65 jaar, dan mag je op sommige reizen helaas niet mee. 

Nu horen we je denken: ‘maar mag je dan wel met z'n tweetjes een single reis boeken?’ JA HOOR! Wil je graag samen met je beste vriend, broer, zus, collega, buurman, moeder, etc. op reis? Dan ben je van harte welkom op een single reis, mits je in de juiste leeftijdscategorie valt. Reis je samen met iemand die wél tot de juiste doelgroep behoort, dan maken we speciaal voor jou vaak een uitzondering.