Menu

Single reizen Schotland

Alleen reizen, maar toch samen, dat zijn single reizen. Schotland ontdekken met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen.

Wanneer je aan Schotland denkt, denk je al snel aan kilts, doedelzakken, whisky, Schotse Hooglanders en een ruige natuur. Hoe leuk is het dat je dit nu allemaal zelf kunt ontdekken? In de gezellige hoofdstad Edinburgh zie je met eigen ogen waarom het gehele centrum op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bezoek op je Schotland singlereis het op een heuvel gelegen kasteel van Edinburgh en schuif in een restaurant aan voor een bord met de lokale delicatesse: haggis!

Je wandelt door verschillende prachtige gebieden, zoals de Glen Coe vallei en nationale parken in de Schotse Hooglanden. In het prachtige Cairngorms Nationaal Park kun je even de benen te strekken en een wandeling maken door de wilde natuur. Je vindt hier rivieren en meren die omringd worden door hoge bergketens. Loch Lomond, het grootste meer van Groot-Brittannië, ligt middenin het Trossachs Nationaal Park. Ook hier kun je lekker rondwandelen of een boottocht maken over dit pittoreske meer.

Je leert op je Schotland single reis meer over whisky (en daaronder valt natuurlijk proeven) in een echte whisky distilleerderij. Je gaat op zoek naar het monster van Loch Ness, wanneer je een boottocht maakt over dit mysterieuze meer. Dacht je dat je er al was? Bijna… Je bezoekt ook nog eens het prachtige Isle of Skye, een van de mooiste Schotse eilanden! Genoeg te zien en te beleven tijdens je single reis door Schotland.

Ga met Shoestring mee op een van onze single reizen Schotland.