Veelgestelde vragen

FAQ's van onze reizigers

Vragen, vragen en nog meer vragen. Hoe vreemder de bestemming, hoe meer vragen er waarschijnlijk bij je naar boven komen. Op deze pagina proberen we de meest voorkomende FAQ’s te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons dan even!

 

Corona-update: kan ik nog wel reizen?

Het Corona virus houdt de wereld in zijn greep. Wij geven je een update over de gevolgen hiervan voor je reisplannen: waar kun je niet meer naartoe, hoe zit het met het annuleren van je reis en vluchten en krijg je dan je geld terug?

Veelgestelde vragen omtrent het Corona virus
Waar heb je een vraag over?

Algemene veelgestelde vragen

In de algemene veelgestelde vragen vind je onder andere informatie over de minimumleeftijd, prijs- en vertrekgarantie, optie nemen, verlengen van de reis, leeftijden van de kinderen en groepssamenstelling.

Bekijk hier de algemene FAQ's

Je reis boeken

Hier vind je alle veelgestelde vragen tijdens je boeking, bijvoorbeeld hoe je een optie boekt, hoe je een boeking annuleert, of er extra korting wordt aangeboden en of je als single reiziger ook mee mag met een reguliere reis.

Vragen over het boeken van je reis

Voorbereiden van je reis

Het voorbereiden van de reis is erg belangrijk om een fijn gevoel te hebben terwijl je reist. Hier staan de veelgestelde vragen over hoe je moet inchecken, wat je moet meenemen op reis en wat je nodig hebt. 

FAQ's over de voorbereiding van je reis

Vluchtinformatie

Ben je benieuwd met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt, of je nog kort voor vertrek kunt boeken, of je zelf je vlucht kunt kiezen en of het uitmaakt of je je een verkeerde naam hebt doorgegeven?

lees hier alle vluchtinformatie

Tijdens de reis

Ben je niet helemaal zeker hoe het nou zit met de kamerindeling en contact met het thuisfront? Hier vind je alle antwoorden op de veelgestelde vragen over wat er gebeurt tijdens de reis. 

alle Vragen tijdens je reis

Na de reis

Wil je je ervaring delen met andere reizigers, een klacht indienen of juist je leukste reisfoto's met ons delen? Je leest er alles over in onze veelgestelde vragen die ontstaan na afloop van je reis. 

alle vragen na je reis