Corona: veelgestelde vragen

Deze pagina heeft als doel om onze reizigers zo goed mogelijk te informeren over vragen die spelen onder onze reizigers rondom het coronavirus. Heb je een vraag die niet in een van onderstaande FAQ’s beantwoord wordt, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten.

Waar heb je een vraag over?

 

Algemene vragen

Bij de algemene veelgestelde vragen vind je onder andere informatie over het huidige reisadvies, wat er gebeurt als je reis wordt afgelast en wat te doen als je je ticket via een andere website hebt geboekt. 

bekijk hier de algemene corona FAQ's

(Om)boekings- en annuleringsbeleid

We bevinden ons momenteel in een bijzondere tijd, waarvan de toekomst zich moeilijk laat voorspellen. Ben je benieuwd of je in de huidige situatie je reis het beste kunt uitstellen of wil je juist een nieuwe reis vastleggen?

alle vragen over ons flexibele beleid

Coronaproof reizen

Een deel van onze Europa reizen worden weer uitgevoerd, maar hoe zit dat met de 'spelregels' om het reizen veilig en verantwoord te houden en welke stappen worden doorlopen als je tóch COVID-19 klachten ervaart?

alle vragen over coronaproof reizen

Corona-voucher

Als jouw reis vanwege het coronavirus wordt afgelast, krijg je een speciale Corona-voucher. Wat houdt deze voucher precies in, hoe lang is 'ie geldig en hoe gebruik je deze voucher bij het maken van een nieuwe boeking?

alle vragen over de corona-voucher