KIES EEN REISSOORT
ALLE REIZEN
GroepsreizenGROEPSREIZEN
SinglereizenSINGLEREIZEN
Individuele rondreizenINDIVIDUELE RONDREIZEN
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Onze sterke punten


Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Al bijna 15 jaar biedt Shoestring kwalitatief uitstekende reizen voor zeer concurrerende prijzen. In de meeste gevallen zijn we zelfs de goedkoopste van Nederland. We vliegen met goede luchtvaartmaatschappijen en bieden prachtige, perfect uitgebalanceerde routes met sfeervolle accommodaties en prima transport. Ook dit jaar biedt Shoestring een groot aantal voordelige excursiepakketten aan, die je vooraf in Nederland kunt boeken. Lekker makkelijk zonder de organisatorische rompslomp ter plaatse!

Gunstige vertrekdata en vertrekgarantie
Onze reizen vertrekken vaak in of vlak voor het weekend, zodat je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je vrije dagen. Ook houden we rekening met schoolvakanties en feestdagen.

Scherpe prijzen en unieke prijsgarantie
Door het jaar kan de prijs van een reis veranderen. Zo kunnen binnenlandse vluchten, de luchthavenbelastingen en/of hotels duurder worden. Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garanderen we de prijs die op het moment van boeken van toepassing was (calamiteiten natuurlijk uitgezonderd). Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

Gegarandeerd vertrek vanaf 4 deelnemers
Veel van onze reizen gaan al gegarandeerd door bij 4 deelnemers. Zodra je geboekt hebt, kan je voorbereiding beginnen. Je reis gaat natuurlijk definitief door!

Korting voor groepen
Als je met minimaal 6 personen boekt op één van onze groepsreizen, ontvang je een korting van maar liefst € 25,- per persoon. Natuurlijk is het ook mogelijk een complete groepsreis op maat voor je samen te stellen.

Lokale reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land.

Betrouwbare agenten
Shoestring heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk van (vaak eigen) zeer betrouwbare agentschappen. Zij kennen de betreffende landen door en door en weten precies waar je de leuke plekjes, de sfeervolle hotelletjes en de gezellige restaurantjes kunt vinden en zijn een uitstekende back-up in het zeldzame geval van calamiteiten.

Een optie nemen?

Wil je een optie op een reis, dan kan dat door met ons te bellen of het optieformulier in te vullen. Een optie nemen kan tot één maand voor vertrek en blijft maximaal zeven dagen geldig, zodat je tijd hebt voor overleg en het regelen van de nodige zaken.

Wie zijn onze reizigers?
Deelnemers aan onze reizen zijn actief en avontuurlijk ingesteld, van alle leeftijden en soms woonachtig in een ander Europees land. Ze kunnen intens genieten van verre landen en culturen en beschikken bovendien over een flinke dosis flexibiliteit en humor.

Vrijheid, blijheid onderweg
Om zoveel mogelijk vrijheid te bieden aan onze reizigers zijn maaltijden meestal niet inbegrepen. Gezamenlijke excursies worden alleen ondernomen wanneer het individueel lastig te organiseren is. Dit staat dan duidelijk aangegeven bij de reis. De reisbegeleider biedt diverse uitstapjes of excursies aan. Wil je mee dat kan dat, maar als je wat anders wilt is het ook prima.

Verlengen en wijzigen vaak mogelijk
In de meeste gevallen kun je je reis verlengen. We gaan het in ieder geval voor je proberen. Ook andere aanpassingen kunnen we voor je regelen. De wijzigingskosten hiervoor zijn € 75,- per persoon, exclusief de eventuele meerkosten door bijvoorbeeld een duurder verblijf of boekingsklasse.

Reizen op maat
Met veel succes organiseren we al jarenlang een groeiend aantal reizen op maat voor groepen studenten, scholen, families, etc. Voorwaarde is wel dat de groep uit minimaal 8 personen bestaat. Mail (of bel) ons als je meer wilt weten over deze mogelijkheden: info@shoestring.nl of vul het maatwerkreis formulier in.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden