€ 100,- korting op jouw single- of groepsreis met een non-stop KLM vlucht

Non-stop vliegen loont!

Als reiziger blijft het een lastige situatie: je wilt graag veel van de wereld zien, maar duurzaamheid en milieuoverwegingen staan ook steeds meer centraal. Bij Shoestring kun je met je hart kiezen en groen reizen. Hoe? Beperk o.a. je CO2-uitstoot door te kiezen voor een directe, non-stop vlucht! Vlieg je met de vlucht van onze voorkeur, dan geven wij jou na boeking € 100,- korting p.p. op je factuur!

✈ Ontvang € 100,- korting op jouw single- of groepsreis wanneer je voor de alternatieve non-stop KLM vlucht kiest!

Door voor een rechtstreekse vlucht te kiezen, reis je super comfortabel, kun je heel chill de hele vlucht slapen en kies je ook nog eens voor de meest groene optie. Wanneer je voor deze alternatieve non-stop vlucht kiest - in het groene venster onder 'Onze voorkeur'  - geven wij je € 100,- korting p.p. op je reis, het hele jaar door!  En... tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer je t/m 28 januari 2020 ook nog eens van de superscherpe tarieven op vliegtickets van KLM

Kies dus nu voor een non-stop KLM vlucht en ga extra voordelig mee op een Shoestring single- of groepsreis. Ontdek samen met andere reislustige avonturiers de mooiste plekken op aarde! 

Onderstaande reizen hebben wij speciaal voor jou geselecteerd.