Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Email

Wil je ons per mail een vraag stellen, vul dan ons contactformulier in of mail naar [email protected]. Mail je vanuit België: [email protected].

Heb je een klacht of wil je graag (positieve) feedback omtrent jouw reis delen, mail dan naar [email protected].

Contactformulier

Telefoon

Ons telefoonnummer is: 020-685 02 03
Bel je vanuit België: 09-234 13 11

Noodnummer:
Uitsluitend voor noodgevallen kun je ons ook buiten kantooruren bereiken op +31 (0)20-685 02 03. Je kiest dan in het keuzemenu voor nummer 1. Je wordt dan direct doorverbonden met onze alarmcentrale.

Bij een noodgeval moet je denken aan een last-minute annulering (binnen 24 uur voor vertrek), (vlucht)vertraging of ziekenhuisopname.

Chat

Wist jij dat je ook kunt chatten met één van onze ervaren reisspecialisten?

Start chat

Afspraak met een reisspecialist

Bij het boeken van een verre reis komt heel wat kijken. We willen je hierbij natuurlijk graag persoonlijk helpen. Met een kop koffie kunnen we dan rustig alles doornemen en weet je meteen waar je aan toe bent.

Afspraak met een reisspecialist in Amsterdam

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (Duivendrecht). Ons adres is:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Routebeschrijving

Met de auto? Parkeren is gratis. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. Ons kantoor is gevestigd in het laatste pand aan jouw rechterhand.

Afspraak met een reisspecialist in Gent

Ons kantoor is gevestigd in Gent (België) op het volgende adres:

Koningin Elisabethlaan 45
 9000 Gent

Hoe vind je ons kantoor?

Per trein
Ons kantoor is gelegen op 200 meter van de hoofdingang van het treinstation Gent-Sint-Pieters.

Per auto
Er is parkeergelegenheid bij het Sint-Pietersstation dat zich op 200 meter van het kantoor bevindt.

Adventure Specialists B.V.

Shoestring is een handelsnaam van Adventure Specialists BV. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.


Bankgegevens

Rekeningnummer: NL70INGB0673211061 (ING Bank Amsterdam)
Betalingen uit het buitenland: BIC: INGBNL2A

Let op: wanneer je via de mijn.shoestring pagina met iDeal betaalt, komt jouw betaling eerst terecht op een tegenrekening. Dit betekent dat het rekeningnummer voor iDeal niet overeenkomt met bovenstaand rekeningnummer voor directe overschrijvingen.

Shoestring op social media

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze acties en laatste nieuwtjes? Volg ons over de hele wereld en laat je inspireren voor je volgende reis via onze verschillende social media kanalen.
 

Facebook

Facebook

Facebook Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de beste reistips en de leukste acties. 

Instagram

Instagram
Instagram Volg ons op Instagram en laat je inspireren door inspirerende reisfoto's van over de hele wereld! Wil je dat wij jouw reisfoto delen? Gebruik dan #shoestringtravel

YouTube

YouTube

YouTube Bekijk onze inspirerende en informatieve reisvideo´s van onze reisbestemmingen op ons YouTube-kanaal.

Nieuwsbrief

 Vraag hier jouw portie reisinspiratie aan!

Wil jij elke week inspiratie ontvangen in je mailbox over de mooiste reizen, reiservaringen van reizigers en onze reisspecialisten? Blijf bovendien op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe reizen. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.