Contact

Hoe kunnen we je helpen? We willen graag dat je zorgeloos op vakantie gaat! We hebben de meest gestelde vragen van andere Shoestring'ers verzameld en gebundeld in een FAQ. Grote kans dat jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat je vraag er niet tussen of wil je nadere informatie ontvangen, een suggestie doen of om een andere reden met ons in contact treden? Bel, mail of chat met ons. We stellen alles in het werk om jou zo snel mogelijk te antwoorden.

Via telefoon, e-mail, chat en sociale media zijn wij bereikbaar op maandag van 10:00 tot 20:30 uur en op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Email

Wil je ons per mail een vraag stellen, vul dan ons contactformulier in of mail naar [email protected].

Mail ons

Telefoon

Ons telefoonnummer is: 020-685 02 03
Bel je vanuit België: 09-234 13 11

Noodnummer: buiten kantooruren zijn we, uitsluitend voor noodgevallen, bereikbaar op +31 (0)6-53313932.

Chat

Wist jij dat je ook kunt chatten met één van onze ervaren reisspecialisten?

Start chat

Afspraak met een reisspecialist

Bij het boeken van een verre reis komt heel wat kijken. We willen je hierbij natuurlijk graag persoonlijk helpen. Met een kop koffie kunnen we dan rustig alles doornemen en weet je meteen waar je aan toe bent. Graag willen we je verzoeken voor het langskomen even een afspraak te maken, zodat je er zeker van bent dat de juiste landenspecialist aanwezig is.


Afspraak met een reisspecialist

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (Duivendrecht). Ons adres is:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht


Routebeschrijving

Met de auto? Parkeren is gratis. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. Ons kantoor is gevestigd in het laatste pand aan jouw rechterhand.

Adventure Specialists B.V.

Shoestring is een handelsnaam van Adventure Specialists BV. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.


Bankgegevens

Rekeningnummer: NL70INGB0673211061 (ING Bank Amsterdam)
Betalingen uit het buitenland: BIC: INGBNL2A

Shoestring en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.