Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Hoe kunnen we je helpen? We willen graag dat je zorgeloos op vakantie gaat! We hebben de meest gestelde vragen van andere Shoestring'ers verzameld en gebundeld in een FAQ. Grote kans dat jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat je vraag er niet tussen of wil je nadere informatie ontvangen, een suggestie doen of om een andere reden met ons in contact treden? Bel, mail of chat met ons. We stellen alles in het werk om jou zo snel mogelijk te antwoorden.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag per telefoon, e-mail, chat en sociale media van 10.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar. 
 
Ons kantoor is gesloten op de volgende (feest)dagen: maandag 4 mei, dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 22 mei, zondag 31 mei (1e Pinksterdag), maandag 1 juni (2e Pinksterdag), dinsdag 2 juni, vrijdag 25 december (1e Kerstdag), zaterdag 26 december (2e Kerstdag), vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Email

Wil je ons per mail een vraag stellen, vul dan ons contactformulier in of mail naar [email protected].

Mail ons

Telefoon

Ons telefoonnummer is: 020-685 02 03
Bel je vanuit BelgiĆ«: 09-234 13 11

Noodnummer: buiten kantooruren zijn we, uitsluitend voor noodgevallen, bereikbaar op +31 (0)6-53313932.

Chat

Wist jij dat je ook kunt chatten met één van onze ervaren reisspecialisten?

Start chat

Afspraak met een reisspecialist

Bij het boeken van een verre reis komt heel wat kijken. We willen je hierbij natuurlijk graag persoonlijk helpen. Met een kop koffie kunnen we dan rustig alles doornemen en weet je meteen waar je aan toe bent. Graag willen we je verzoeken voor het langskomen even een afspraak te maken, zodat je er zeker van bent dat de juiste landenspecialist aanwezig is.

Afspraak met een reisspecialist

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam (Duivendrecht). Ons adres is:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Routebeschrijving

Met de auto? Parkeren is gratis. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 222), de eerste slagboom aan de linkerkant. Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. Ons kantoor is gevestigd in het laatste pand aan jouw rechterhand.

Adventure Specialists B.V.

Shoestring is een handelsnaam van Adventure Specialists BV. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.


Bankgegevens

Rekeningnummer: NL70INGB0673211061 (ING Bank Amsterdam)
Betalingen uit het buitenland: BIC: INGBNL2A

Let op: wanneer je via de mijn.shoestring pagina met iDEAL betaalt, komt jouw betaling eerst terecht op een tegenrekening. Dit betekent dat het rekeningnummer voor iDEAL niet overeenkomt met bovenstaand rekeningnummer voor directe overschrijvingen.

Shoestring op social media

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze acties en laatste nieuwtjes? Volg ons over de hele wereld en laat je inspireren voor je volgende reis via onze verschillende social media kanalen.
 

Facebook

Facebook

Facebook Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de beste reistips en de leukste acties. 

Instagram

Instagram
Instagram Volg ons op Instagram en laat je inspireren door inspirerende reisfoto's van over de hele wereld! Wil je dat wij jouw reisfoto delen? Gebruik dan #shoestringtravel

YouTube

YouTube

YouTube Bekijk onze inspirerende en informatieve reisvideo´s van onze reisbestemmingen op ons YouTube-kanaal.

Nieuwsbrief

 Vraag hier jouw portie reisinspiratie aan!

Wil jij elke week inspiratie ontvangen in je mailbox over de mooiste reizen, reiservaringen van reizigers en onze reisspecialisten? Blijf bovendien op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe reizen. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.