Menu

Rondreis Afrika

Wil je een rondreis Afrika maken, dan kun je bij Shoestring kiezen uit een groot aantal bestemmingen. Geniet van de braai en een glas Afrikaanse wijn in Zuid-Afrika of speur naar wilde dieren in Kenia en Tanzania, waar je het meeste wild ter wereld vindt. Met name de Ngorongorokrater in Serengeti National Park mag tijdens je Afrika rondreis niet ontbreken.

Geniet tijdens de Afrika reizen van de prachtige natuur in Botswana, waar de Victoria Watervallen, Kalahari woestijn en Okavango delta fantastische uitzichten bieden. Wil je van de onderwaterwereld genieten, dan ben je in Mozambique aan het juiste adres! Snorkelen, duiken, koraal en vissen: het kan hier allemaal! In Malawi, dat ook ‘het warme hart van Afrika’ genoemd wordt, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking. Je zult zien dat ze arm en zeer traditioneel leven, maar je hartelijk ontvangen in hun huis om je kennis te laten maken met hun manier van leven. Beklim tijdens het rondreizen in Afrika de hoge zandduinen in de Sossusvlei in Namibië en bezoek de koloniale stad Swakopmund. Madagascar, dat bekend staat om zijn lemuren en baobabs, is een plek vol unieke dier- en plantensoorten.

Ook als je liever iets dichter bij huis blijft hebben Afrika rondreizen genoeg te bieden! Het koninklijke Marokko en exotische Egypte in Noord-Afrika bieden je prachtige culturele en natuurlijke attracties tijdens je rondreis Afrika!