Betaling van de reis

Betaling

Betaalwijzen

Je kunt de betaling doen via mijn.shoestring.nl. Betalen is mogelijk per iDEAL of bankoverschrijving.

Bankgegevens 

Rekeningnummer:  NL70 INGB 0673 2110 61 (ING Bank Amsterdam)
Betalingen uit het buitenland: BIC: INGBNL2A

Let op: wanneer je via de Mijn.Shoestring-pagina met iDEAL betaalt, komt jouw betaling eerst terecht op een tegenrekening. Dit betekent dat het rekeningnummer voor iDEAL niet overeenkomt met bovenstaand rekeningnummer voor directe overschrijvingen.

Aanbetaling

Na boeking dient via de Mijn.Shoestring-pagina een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan. Deze aanbetaling dient binnen 3 dagen na de boeking te worden voldaan. 

Indien je een internationale vlucht kiest met hoge annuleringskosten, dien je de aanbetaling binnen 1 dag te verrichten. Dit vermelden we op je factuur. Alleen zo kunnen we deze internationale vlucht dan garanderen.

Het restant van de betaling moet zes weken voor vertrek bij Shoestring binnen zijn.

Annulering door Shoestring

Mocht het minimumaantal deelnemers niet gehaald worden, dan kunnen we besluiten de reis niet te laten doorgaan. Dit hoor je uiterlijk drie weken voor vertrek. Hoor je niks van ons, dan kun je ervan uitgaan dat de reis doorgaat. Zelfs als het minimumaantal deelnemers niet is bereikt, kan Shoestring er voor kiezen om de reis toch door te laten gaan. Hier kun je zien welke reizen al gegarandeerd doorgaan. 

Mocht je na boeking vanwege persoonlijke omstandigheden toch niet aan de reis deel kunnen nemen, dan brengen wij annuleringskosten in rekening. Deze kun je proberen te verhalen op de annuleringsverzekering.

Heb je nog geen annuleringsverzekering? Bekijk hier alle verzekeringen die we aanbieden. Let op: een annuleringsverzekering kan maar tot 7 dagen na boeking worden bijgeboekt.